Varenie na dovolenke
Vadí vám varenie na dovolenke ? A ako to riešite ak musíte variť,keď není až tak peňazí aby som si každý deň dovolila kúpiť v reštaurácii ?čo varíte a ako to máte časovo,že kedy navariť a tak ?
Ja nevarím. Dovolenka je o oddychu.
Mne varenie nevadí, nám ako rodine lepšie vyhovuje. Mám 5 ročného syna, ktorý nič nezje 🙈. 2x sme boli v hoteli s polpenziou, varili vynikajúco, čo zodpovedalo počtu * a moje dieťa nechcelo nič zjesť. Celú dovolenku som mala len nervy, na hotelovej izbe sa nedalo nič pripraviť a on stále hladný, večer vymýšľal. Poslednú dovolenku som radšej prenajala apartmán s kuchynkou a to bola paráda. Oveľa viac miesta, samostatná kuchyňa s obývačkou, nemali sme nedostatok miesta ako v hotelovej izbe a jedlo sme si prispôsobili podľa toho, ako sme vstavali, išli spať atď. Nemám problém aj stravovať sa v reštaurácii, ale tento môj nezje v reštaurácii ani hranolky a pizzu 🙈 Autorka, ak by som bola v tvojej situácii, normálne by som v spoločnej kuchyni niečo uvarila, nato je tam.ta kuchyňa. Bežne ju ľudia využívajú.
Na dovolenku, kde by som musela variť, alebo čokoľvek robiť, by som nešla. Ak by mi to finančne nevychádzalo, radšej by som dosetrila a išla neskôr na normálnu Dovolenku.
@diewcatqoo Mozno su zeny, co im je naozaj blaho rodiny poslanim, ale potom to uz nie je oddychu a pravom zmysle dovolenky.
@kinats tak kazdy si to mozme zariadit, ako nam najlepsie vyhovuje a netreba druhych posudzovat cez svoju optiku.. ako napr., ze ked niekto na dovolneke vari, tak si neoddychne.. ja napr., ak by som si ako zena-matka, mala na dovolenke naozaj oddychnut, tak musim brat aupairku.. ktora sa postara o vsetky moje materske 'povinnosti', lebo inak to pre mna nie je dovolenka v pravom zmysle.. varenie je len mala ciastka toho, co ako zena pre rodinu neustale robim a ani na dovolenke si od toho 'neodfrknem' .. a ako tu uz aj ine zeny napisali, casto moze byt prijemnejsie a jednoduchsie navarit, ako vychystat sa s celou rodinou zakazdym do jedalne alebo restiky a riesit tamojsie podmienky.. takze neda sa to zjednodusit sposobom, ze ked nevarim, tak si oddychnem lepsie a viac, ako ked ano

Myslím, že sa nemáš čoho báť 😉, cestoviny, hotové omáčky, mäso na prirodno, rizoto, palacinky. Ja robím zeleninové polievky, je zo Rýchlovka. Myslím, za sa velmi nemusíš báť toho kradnutia z chladničky, myslím, že sú aj civilizovaní ľudia 😉. Hlavne aby si bola ty v pohode 🙂