Zemiakový šalát - majonéza alebo tatárska omáčka
Ahojte baby, na veľkú noc idem robiť zemiakový šalát. No s mužom sa nevieme zhodnúť 🙈on tvrdí že do šalátu ide len majonéza vraj to tak robili doma. Ja som však zvyknutá dávať aj tatársku prosím ako to máte u vás doma vy?
@biba_18 ja by som to ani nezjedla. Ja len ked citim smrad cerstvej cibule z jedla, je mi zle od zaludka.
ja ochucujem majonezu, ostatne zalezi od toho aky salat robim
Ja davam len trosku majonezy a biely jogurt, niekedy ked mam, tak aj tosku kyslej smotany. Ale teda aby som odpovedala na otazku, nikto, koho poznam, nedavam tatarsku omacku.
@balerina2025 preto davam smotanovy jogurt, je husty a kremovy.
@simsalabim ano, moja chyba
ja nakrájanú cibuľku sparím a až potom ide do šalátu, takmer ju necítiť.
My dávame domácu majonézu a tatarskú omáčku. Lepšie nám takto chutí. Koľko ľudí, toľko chutí. Rob tak, aby to vyhovovalo vám.
@anna777115 nie neni to to iste .aj zo zdr.hladiska.
Kysla voda = sol ocot a cukor uvarit a zaliat,ked vsiahne,primiesat majolku
@katrin21 Prosím ťa pekne a nálev uhorkovy nie je náhodou soľ cukor a ocot
@henka123123 moja mamka cibuľu dáva, ja nie 😄
@katrin21 ano o tom som písala... Robím tak doma. Pridám i trochu mleté čierne korenie. Nám tak chutí
@anna777115 ak zaváraš uhorky doma, ano,,, ale z obchodu je to iné... už nikdy viac
Žienky, keď je tu už debata, čo kto dávate do zemiakového šalátu? Možno sa inšpirujeme navzájom.
@ibrunova ja davam zemiaky.vajcia na tvrdo.mrkvu uvarenu nakrajanu nadrobno.uhorky kysle a surovu cibulu.horcicu plnotucnu.majonezu hellmans..nalev:prevarena voda.ocot.cukor.sol.olivovy olej.cierne korenie
Len majonéza
@isis234 niektori ludia mame este aj domace zavaraniny :DDD
len mayo
...a bez zeleniny, šunky a pod. Jediná "zelenina" je nakrájaná kyslá uhorka a cibuľa na drobno😉

@biba_18 ty ako moja dcéra 😀
napr. kolegyňa do šalátu vôbec nedáva vajíčka za to dá troch horčice - a jej ho ale veľmi chvália