Čo robiť, keď predávajúca neodpovedá na správy?
Ahojte, prosím vás poraďte mi co mam robiť.
Som mamička na rodicaku,nemam peňazí nazvyš a tak kupujem veci aj z druhej ruky, najmä tu z bazaru modrého koníka.Velka spokojnosť je z mohej strany ako kupujúcej a to isté platí aj opačne.
Stala sa mi vsak taká vec 🥹Vyhliadla som si pre seba šaty,napisala predavajucej, tá mi následne poslala platobné údaje.Platbu som uhradila a poslala svoje údaje uz 24.2. - mam o tom doklad.A odvtedy ticho.Poslala som pani predavajucej uz 3 správy v rozsahu niekoľkých dní a dodnes nic.Dnes je 8.3. nedeľa a stále nic.
Vsimla som si hodnotenia a 6 .3. v piatok jej tam nejaká kupujuca pisala kladne hodnotenie.
Co robiť?🥹Mne je to tak ľúto...nemam ani tovar ani peniaze,ani žiadnu odozvu nic.🙄
Co by ste robili vy na mojom mieste? Napísať jej ešte?

skus napisat sem je nick mozno potom sa ozve, je tomuz dlha doba
Možno by som jej napísala na stenu... Ak je tu už pár rokov a má len dobré hodnotenia tak možno sa iba niečo stalo - nemocnica, choré deti...ale mohla napísať,že odošle neskôr
Napis na tím alebo nejakú podporu Modrého konika. Pošli im všetky info aj doklad o úhrade.
Možno by som jej napísala na stenu... Ak je tu už pár rokov a má len dobré hodnotenia tak možno sa iba niečo stalo - nemocnica, choré deti...ale mohla napísať,že odošle neskôr
@adulka07 ved ja som tiež myslela ze nemocnica, choroba....ale potom som nasla to hodnotenie zo 6.3...takze to znamená,ze musela niečo poslať poštou .
Napis na tím alebo nejakú podporu Modrého konika. Pošli im všetky info aj doklad o úhrade.
@anonym_bdee9e ako to najdem a kde?
@anonym_bdee9e ako to najdem a kde?
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/faq/faq/
Následne mám problém s predajcom/kupujucim
Takto
@anonym_bdee9e ďakujem 🙏
Uz mi pani predávajúca odpísala na negatívny komentár ktorý som napísala.Vraj na mna zabudla.Platbu vrátila na účet.