icon

Ako predĺžiť rodičovský príspevok, ak neprijmú dieťa do škôlky?

14. máj 2024

Dobrý deň , dcéra dovŕši v auguste 3 roky. Budem dávať prihlášku do MŠ, ale nie v meste trvalého pobytu ( bývame 40 km ďalej od TP) . Ak mi ju neprijmú bude to stačiť na predĺženie RP alebo ju musia neprijať do jej spádovej škôlky? Ako to riešiť?

mamina7070
•
14. máj 2024

musi spadova inak nedostanes ten prispevok

brezza
•
14. máj 2024

Podaj prihlasku do spadovej skolky. Ak ju neprijmu mas narok na rodicovsky prispevok. Ak ju prijmu, tak smola. Ale sanca tam je.

autor
•
14. máj 2024

@sisa_s čiže musím tam dať prihlášku. A prosím vás , nebude z toho problém , ak staršie deti chodia do škôlky tu kde bývame , a prihlášku budem dávať tam ? Lebo do miesta tp mi ju pravdepodobne nezoberú ...

sisa_s
•
14. máj 2024

Starsie deti s tym nesuvisia..ak pomyslas na predlzeny RP, musis skusit spadovu

autor
•
14. máj 2024

@sisa_s áno volala som teraz , mám podať prihlášku, a uvidía koľko detí budú mať do konca mája , tak uvidím , ďakujem za informácie

mamina7070
•
14. máj 2024

mozes dat aj tam kde mas starsie deti a aj do spadu

ak ti ju prijmu niekam tak nemas narok na prispevok
ak ti ju neprijmu do skolky kde byvate a prijmu podla TP nemas narok na prispevok
ak ti ju neprijmu ani tam kde byvate a ani podla TP mas narok na prispevok

mamina7070
•
14. máj 2024

ono do skolky podla TP (spadovej) by mali prijimat prednostne ale samozrejme su lokality kde to neni jednoduche ale teda za mna mas dobru sancu ze ti ju v spadovej zoberu

autor
•
14. máj 2024

@mamina7070 no mne ide o to aby ju neprijali, a to je väčšia šanca v TP ...

veronikaszabova
•
14. máj 2024

Paradox... Kedysi rodicia robili vsetko preto, aby dieta dostali do skolky. Teraz? Silou mocou chcu predlzeny RP 🤦🤷

autor
•
14. máj 2024

@veronikaszabova prosím, nepoznáš moju situáciu, tak prosím nesud.

brezza
•
14. máj 2024

Ak ti ide o to aby ju nevzali nikde, podaj prihlasku len do spadovej skolky a dufaj, ze ju neprijmu. U nas ani vacsinu stvorocnych neprijmu.
Ak chces aby chodila do skolky v mieste kde teraz zijete, tak podaj aj tam.

tetaandulkova
•
14. máj 2024

@mamina7070 už to tak nefunguje ako niekedy, že uprednostnené boli deti, ktoré patrili pod spádovú škôlku a mali tam TP. Teraz sa uprednostňujú 5 ročné deti, za nimi tie 4 ročné ( aj keď nespadajú pod danú škôlku) a až tak tie mladšie.

wejuska7910
•
14. máj 2024

To akoze chces dat do spadovej prihlasku aby ju nevzali aby si mala predlzeny a zaroven ju das do skolky kde byvate?to ti neprejde

autor
•
14. máj 2024

@wejuska7910 nie, ak mi ju neprijmú v spádovej tak nebudem dávať nikde už

letfenixa
•
14. máj 2024

@veronikaszabova súhlasím, neuveriteľne zbytočný fin.prispevok.

feb13
•
14. máj 2024

Ano, musi to byt spadova skolka podla trvaleho pobytu. Pri zapise treba poprosit, aby v pripade nedostatku miesta neprijali to tvoje - aj tak tam nebude chodit, ked tam nebyvate.