Ako riešiť starostlivosť o dieťa cez poisťovňu?
Ahojte baby prosím vás tie co ste si podávali starostlivosť o dieťa do 6rokov cez poistovnu ako to tam je ja som to posielala elektronicky ale neprišla mi žiadna odpoveď neviem ci tam mam zase volať alebo ako ďakujem za každú odpoveď
Mne prišiel len automaticky mail ze zaevidovali žiadosť, a čakám od 10.7. a nic a keď som pozrela stav teraz tak svieti len ze zaevidovana a nic ine
@ptvw ja som posielala 1.7.prisiel mi email ze všetko je ôk a o týždeň ze musím to poslať znova ze lebo je to formát co sa nedá otvoriť tak som tam volala pan mi povedal ze mu to mam poslať tak som poslala a odvtedy nič tak neviem ci mam zase so seba robiť debila a volať tam
@ivulec1 moja malá mala 3 roky 11 marca a čakala som až do pol mája, kedy ÚPSVaR poslal echo zdravotnej, že už nepoberam RD a až vtedy som poslala žiadosť, som poistená vo VšZP
@elizabeth170 to musí niečo posielať aj UP
@ivulec1 buď zanesieš ty tlačivo, čo ti dajú na úrade, že už nepoberaš rodičovský alebo čakáš, kým to úrad nepošle elektronicky
@elizabeth170 aha áno už viem to som si vypitala na UP
Ja som bola priamo v zdravotnej poisťovni ale pozri si aplikáciu, teda ja mám VŠZP a mám to tam uvedené.

@ivulec1 Kedy dovŕšilo dieťa 3 roky