icon

Ako riešiť starostlivosť o dieťa cez poisťovňu?

ivulec1
22. aug 2024

Ahojte baby prosím vás tie co ste si podávali starostlivosť o dieťa do 6rokov cez poistovnu ako to tam je ja som to posielala elektronicky ale neprišla mi žiadna odpoveď neviem ci tam mam zase volať alebo ako ďakujem za každú odpoveď

elizabeth170
22. aug 2024

@ivulec1 Kedy dovŕšilo dieťa 3 roky

ptvw
22. aug 2024

Mne prišiel len automaticky mail ze zaevidovali žiadosť, a čakám od 10.7. a nic a keď som pozrela stav teraz tak svieti len ze zaevidovana a nic ine

ivulec1
autor
22. aug 2024

@ptvw ja som posielala 1.7.prisiel mi email ze všetko je ôk a o týždeň ze musím to poslať znova ze lebo je to formát co sa nedá otvoriť tak som tam volala pan mi povedal ze mu to mam poslať tak som poslala a odvtedy nič tak neviem ci mam zase so seba robiť debila a volať tam

ptvw
22. aug 2024

@ivulec1 zavolaj ja som volala doobeda 🙂 a ze to posunie neviem uz na aké oddelenie a dajú mi vedieť🙂

ivulec1
autor
22. aug 2024

@ptvw problém sa tam dovolať...ja neviem ci len ja mam také šťastie ze mi nikde neberú telefón 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ptvw
22. aug 2024

@ivulec1 ja mam union, čakala som par sekúnd na infolinke, akú máš ZP?

elizabeth170
22. aug 2024

@ivulec1 moja malá mala 3 roky 11 marca a čakala som až do pol mája, kedy ÚPSVaR poslal echo zdravotnej, že už nepoberam RD a až vtedy som poslala žiadosť, som poistená vo VšZP

ivulec1
autor
22. aug 2024

@ptvw tiež mam union no dnes sa tam dovolať nedalo minimálne 30xsom tam volala a stále čakajte na linke všetci operátori sú zaneprázdnený toto sa mi ešte nestalo ....no zajtra tam radšej zbehnem

ivulec1
autor
22. aug 2024

@elizabeth170 to musí niečo posielať aj UP

ptvw
22. aug 2024

@ivulec1 volala som vlastne hneď ako som písala koment 11:16 na 0850 00 33 33 a čakanie do 1 minúty...nevolala si náhodou na to cislo co je poisťovňa ale nie zdravotná?

elizabeth170
23. aug 2024

@ivulec1 buď zanesieš ty tlačivo, čo ti dajú na úrade, že už nepoberaš rodičovský alebo čakáš, kým to úrad nepošle elektronicky

ivulec1
autor
23. aug 2024

@ptvw tak ja som tam dnes bola a ze vôbec to tam nemali a pritom som to tam dva krát posielala 🤦‍♀️🤦‍♀️

ivulec1
autor
23. aug 2024

@elizabeth170 aha áno už viem to som si vypitala na UP

ptvw
23. aug 2024

@ivulec1 no pekne 🤦‍♀️, my tu poisťovňu ani nemáme,.musela by som cestovať a to sa mi ozaj nechce

ivulec1
autor
23. aug 2024

@ptvw mi tiež nemáme asi 60km od nás ale už ma to stvalo tak dnes mal chlap voľno tak ma tam odviezol 🤭🤭🤭a dobre ze som išla

ptvw
23. aug 2024

@ivulec1 tak to máš ďalej ako ja 😲 ale hlavne ze si vybavila 😊

misinka0611
23. aug 2024

Ja som bola priamo v zdravotnej poisťovni ale pozri si aplikáciu, teda ja mám VŠZP a mám to tam uvedené.