Čo po materskej?
Ahojte maminy.otazocka.
12.9.mi konci md,som zamestnana,ale davam vypoved.mam 15 dni dovolenky,ktoru chcem vycerpat,cize vypoved by bola k 30.9.teraz k tej otazocke,ked mi skonci md,mam ist na nejaky urad,alebo az ked vyberiem dovolenku.ak ano tak kam,lebo som z toho zmatena 😂😊😁vdaka za kazdu odpoved,pekny dnik
A este jedna otazka,manzel moze brat rodicak aj ked je podnikatel?
@zalka No,ja by som bola doma na tej neplatenej trebars len do februara dalsieho roku.A potom by som isla na urad prace.A spatne dozadu 2roky by tam uz ten polovicny uvazok nebol.A tym padom by som uz mala narok na tu najvyssiu moznu podporu?Spekulujem,ja viem 😀 Ale,chcem vyuzit to,ze si taka rozhladena a ochotna.Dakujem.
No skusim prispiet i ja,aj ked mam s vybavovanim este cas. Teraz mi skoncila MD, prechadzam na rodicak. Pred MD som bola evidovana na UP,mala som aj DNP,z ktorého mi bola ratana materska.. Ked po ukonceni rodicovskeho nastupim opat na UP,dostanem neaku podporu? Mozem pocas RD chodit par dni v mesiaci na brigadu,alebo by som si tym nieco pokazila? Myslim vysku podpory.
@evittam a nie je s tym moc papierovaciek? neviem preco ale stale mam nejaky zly pocit z tejto slovenskej birokracie ☹
@veroniak12 S čím?
@evittam RP poziadat na otca a pre seba si vybavit podporu do tych cca 200EUR...
@veroniak12 Neviem kde si prisla k tej sume, ale mevad
@veroniak12 ...ale nevadi. Btw.ked chces tomuto statu nechať polročnú podporu to je len a len tvoja vec.

@zalka No,jo 😐 Dakujem.Este by som sa chcela spytat.Ziskala by som nieco tym,ze na RD by ten posledny polrok (rozumej ked syn bude mat 2,5roka) isiel muz?