icon

Existuje príspevok pre slobodné mamičky?

Včera o 11:25

Zdravim. Mala by som otazku na slobodné mamičky. Žienky existuje u nas nejaky prispevok ? Buduci mesiac sa stahujeme s deťmi do podnájmu. Ešte poberám rodičovský a väčšia dcérka ide do škôlky. Otec deti platí vyživné určené súdom. Okrem toho extra záujem nemá, čo mi vôbec nevadí, nemá právo chválabohu na nič, ale to je teraz jedno. Len ma zaujíma či je niečo čo sa by sa dalo žiadať ? Rodičovský budem mať ešte rok menšia dcérka bude mať 2 roky. Tak ak niekto niečo vie poradiť tak budem vďačna🙂

Strana
z3
sasa1310
Včera o 15:49

@anonym_autor a ja poznám veľmi málo takých hlúpych ako si ty. A mimochodom, píše sa ukrajinci

sasa1310
Včera o 15:50
@anonym_autor

@anonym_85537f hej obrovsku vojnu 😃 poznam dost ukraincov aby som vedela ze nic sa tam uz nedeje ani nic extra nedialo max ten prvy mesiac 😃

@anonym_autor a opravujem sa, už si nemyslím, že si si ty zle vybrala partnera, ale že tvoj bývalý si zle vybral

sasa1310
Včera o 15:58
@anonym_85537f

@sasa1310 Bez kopnutia do Ukrajincov to nejde🙄 Oni maju "len "vojnu, ale co ma povedat chudera autorka, ked sa stala tragedia- odstahovala sa od muza. Ratujte ju🙄

@anonym_85537f len najväčší mentálni chudáci sa vedia porovnávať s takýmito ozaj "chudákmi"

anonym_6ff4a8
Včera o 17:44

@anonym_autor pochybujem, ze mas na nieco narok ak mas vyzivne, rodicak pridavky...co tak sa ist opytat na urad? HM? A to ze mas akoze odpracovane, to nas nezaujima, to sa uz neplanujes ani zamestnat ci co?

anonym_76c2e3
Včera o 18:19
@anonym_491333

@anonym_0d195f Áno, tiež si myslím, že práca jej voňať moc nebude.

Bože toto sudenie tu keď niekto niečo napíše .To je podobne tomu ako som sem písala príspevok o krčnej chrbtici a niekto napísal že si tu hľadám muža aby sa mi postaral o deti lebo bývam v mužovom dome 🤦🤦🤦🤦úplne od veci a uuuplne mimo realitu .Ja som na reťazovej materskej a od kedy som skončila strednú školu som bola nonstop zamestnaná ale tu VESTCI vedia že to tak nieje ,každá čo je na materskej nechce robiť 🤦🤦🤦

anonym_b4ade3
Včera o 18:56
@anonym_autor

@anonym_491333 chválabohu, súdiť niekoho len preto lebo sa spýta či ma šancu/možnosť získať niečo do plusu pre deti je dosť úbohé ...keď nie som Lakatošová

@anonym_autor ani Lakatosova by nedostala nic viac. Rodicak, pridavky, to je vsetko na co mas narok od statu. Ked nestaci vyzivne, ziadaj o zvysenie. Ci ti ho schvalia je uz vec sudu, ktory posudi ci je to realne alebo nie.

why_not
Včera o 19:38
@anonym_autor

@anonym_51200c bežne bývaju rodiny v nájme...alebo to že niekto zostal sám na deti je automaticky na hovno človek a nemôže mať nič? Žiadný známi ..položila som kauciu mam dokaldy že nájom viem platiť ..tak aký je problém?

@anonym_autor tak ty si su super ženská. Chceš niečo od štátu, ale nadávaš na Ukrajincov a rómov 🤦🏼‍♀️

natalka13
Včera o 20:31
@anonym_85537f

@anonym_autor Hej. Ja viem. "Uplne normalny zivot", ze? Kde uz som to pocula🤔
Boze chudence tvoje deti. Snad nebudu dute po tebe.

@anonym_85537f ale bohuzisl budu. Nasavaju to materskym mliekom.

anonym_7c427d
Včera o 22:31
@anonym_autor

@anonym_491333 odo mňa majú všetko čo treba aj netreba..😊 nemyslím si že keď rodič chce pre dieťa niečo len do plusu je zlé alebo by bol ten rodič zlý rodič..keď už vie štát pomáhať Ukraincom alebo rómom tak hádám by mal pomôcť vprovom rade slušným obyvateľom...

@anonym_autor tie deti sú ale tvoje a tvojho partnera a nie štátu a niečo do plusu im máš dať ty a ich otec a nie štát. Nech sa páči deti smer škôlka/jasle a do práce.
Dávky sa nedávajú na základe farby pleti. Každý občan či už biely, žltý alebo čierny má rovnaký nárok na dávky. Až nane spĺňa podmienky.
Kto určuje, kto je slušný občan? Ty? Sa preber a choď makať. Alebo si nerob deti s debilom, ktorý im nič nedá a ty budeš miesto od neho pýtať od štatu.

anonym_7c427d
Včera o 22:45

Čo komentár , to perla. Do teraz teba a deti živil muž, mohla by si byť doma a nepracovať, ale odišla si, aby si nerobila slúžku. Čiže by si chcela len tak sedieť doma na riti a nič nerobit a brať prachy. To s kým si si spravila deti je tvoj problém. Nie problém štátu. Otec tvojich detí by ťa dokázal živiť a ty pytaš prachy na jeho deti od štatu? Sa zobuď. Z rodičaku a výživneho si zaplatis podnajom a chces aby ti štat ešte pridal prachy? Ty si ešte horšia ako romovia. Spravit si deti a žobrať prachy od štatu. Keď sa na Ukrajine nič nedeje, tak sa tam s deťmi presťahuj. Určite tam budeš mať lepšie a lacnejšie bývanie, aj potraviny. Deti dáš do školky a ty si vybaviš davky.

anonym_51200c
Dnes o 06:18

@anonym_autor To nemyslíš vážne, že teraz utočiš na ukrajincov. Vieš si vôbec predstaviť, že ti byvanie kde s deťmi bývaš, rozbije raketa, bomba?To by si naozaj bola na ulici.. A nie nepodarilo sa utiect každému ukrajincovi. Ti, ktorí utiekli možno môžu múdrovat, že "sa tam nič nedeje", lenže ozajstni chudáci ostali tam..ach

anonym_51200c
Dnes o 06:21
@anonym_7c427d

Čo komentár , to perla. Do teraz teba a deti živil muž, mohla by si byť doma a nepracovať, ale odišla si, aby si nerobila slúžku. Čiže by si chcela len tak sedieť doma na riti a nič nerobit a brať prachy. To s kým si si spravila deti je tvoj problém. Nie problém štátu. Otec tvojich detí by ťa dokázal živiť a ty pytaš prachy na jeho deti od štatu? Sa zobuď. Z rodičaku a výživneho si zaplatis podnajom a chces aby ti štat ešte pridal prachy? Ty si ešte horšia ako romovia. Spravit si deti a žobrať prachy od štatu. Keď sa na Ukrajine nič nedeje, tak sa tam s deťmi presťahuj. Určite tam budeš mať lepšie a lacnejšie bývanie, aj potraviny. Deti dáš do školky a ty si vybaviš davky.

@anonym_7c427d Mne sa pribeh nezdá veľmi pravdivý, myslíš, že sa dnes nájde prenajimatel, ktory vezme slobodnú matku s dvomi deťmi bez prace? (pokym to nie je nejaký mestsky socialny byt) ja dosť pochybujem

Strana
z3