Končí mi RD a som tehotná. Na čo mám nárok?
Ahojte potrebovala by som poradiť na čom som kým začnem obiehať úrady, nech aspoň približne viem podľa skúseností iných.
Pred nástupom na materskú mi skončil pracovný pomer, končí mi rodičovský príspevok začiatkom novembra a som znova tehotná v 13. týždni tehotenstva. Na tehotenský príspevok nemám nárok, to už viem. Lenže čo po skončení rodičovského príspevku? Mám sa prihlásiť na úrade práce alebo pokúsiť sa nájsť prácu? Neviem či ma niekto zamestná, keď zistí, že tam budem ledva pol roka, navyše som sa rizikovom.. do bývalej práce sa nemôžem vrátiť, je to fyzicky náročná práca (opatrovateľka v DSS). Mám nárok aspoň na podporu v nezamestnanosti, keď som dva roky pred nástupom na MD pracovala? Prípadne nejaký iný príspevok? Ďakujem 😊
@mamina7070 ďakujem pôjdem si to presne zistiť na úrad 😊
Tuna ženské ste dobre zakomplexovane... Ja to ani čítať nemôžem.. Namiesto normálnej odpovede

ved si skoncila treti mesiac este mas 6 mesicov max do porodu
RD dostanes posledny v decembri za november a porod mas kedy? vo februari ? tak v marci dostanes RP ten nizsi za februar hluche mas vlastne dva mesiace to sa da zvladnut ak starsi nechodi na cely den do skolky prihlas sa ako osoba starajuca sa ondieta do 6 rokov v zdravotke a v socke nech mas aspon dochodkove