Koniec rodičovskej a nahlásenie sa na úrad prace
Ahoj maminky je tu mnoho týchto tém no nikde som sa nedočítala že keď má maly teraz v decembri 3 roky a pracovný pomer som ukončila dohodou z osobných a rodinných dôvodov,31.12 .2019 mam ešte posledný den kedy čerpám dovolenku v práci ako dalej postupovať ?Do koľkých dni sa musim nahlásiť na úrade prace čo vsetko k tomu potrebujem?dakujem vopred za odpoved
@klarissa25 no aj keď ideš po troch rokoch,musis nahlásiť kde sa dieťa bude nachádzať,aby ti vyplacali aj ďalej
@lenka2710 no ano ale tam stačí vypísať to ich tlačivo 🙂
@klarissa25 nehadam sa,ale veď papier unesie a keď ho bude treba bude,keď nie,tak nie! Ja zas zoberiem všetko,aby som sa tam.nemusela zasa vracať 😁
@zanetka1989 a zobrala si si 1deň dovolenky a ostatnú preplatiť?
@klarissa25 ahojky prosím ťa pekne potrebujem to mať prefotene myslím kópie alebo stačí original?
@zanetka1989 originály si prehotia oni ale mne celkom pindal že som to už ja mala doniesť prefotene...
@klarissa25 ďakujem pekne lebo zajtra sa tam chystám a ešte prosím ťa pekne za koľko cca dni mi príde to rozhodnutie s ktorým mám ísť potom na socialku
@zanetka1989 no ja som si to rozhodnutie bola zobrať osobne ma urade. Povedal ze o týždeň si mam po to prísť

@lenka2710 tak to na začiatku ked žiadaš o prídavky tak jasné že treba rodný list...