icon

Materská po rodičáku

katkazh
2. nov 2016

Prosím Vás, vie mi niekto poradiť? Poberala som materskú, teraz rodičovský, ktorý budem ešte rok poberať. A teraz k veci 🙂 chceli by sme druhé bábo a MALA BY SOM NAROK NA MATERSKU od zamestnávateľa? Ak by som šla na dalšiu materskú alebo len rodičák na druhe dieta?
Či by bolo rozumnejšie isť do roboty po skončeni rodičovskej aspon na tych 9 mes a skúšať otehotniet?

Strana
z2
katkazh
autor
2. nov 2016

@majusqa77 mam prac pomer na dobu neurcitu, zamestnavatel ma caka po materskej a dovolenku co mi zostala pred nástupom mi nepreplatili. LEBO NEPREPLACAJU, zena si ju musi potom vybrat, ked sa vrati po rodicaku. teda by som mala narok na matersku, ak by sa to stihlo 🙂 maly mal v oktobri 2 roky 🙂 prosim ta podla coho by mi ju vyratali? zo stareho zarobku? ci z priemeru co tam teraz zeny zarabaju, ked sa za tie roky zvysila min mzda??? vdaka za radu , ciastočne som v obraze 🙂 🙂

majusqa77
2. nov 2016

@katkazh z predpokladanej mzdy co napise mzdarka na potvrdenie. Ak sli hore zakladne platy, mala by aj tebe napisat zvuseny

katkazh
autor
2. nov 2016

@majusqa77 hej isli platy hore, teraz maju zeny v cistom to co ja pred 2 rokmi v hrubom , takze narok od zamestnavatela budem mat, a este sa mi aj dovolenka urcite potiahne dalej 🙂 takze veselo na TUTU MUTU 🙂 🙂 🙂 dakujem velmi pekne za odpovede 🙂 a vidim, ze som aj inym zenam pomohla 🙂

luna11
2. nov 2016

@majusqa77 nechcem to tu zahlcovat, ale chcem sa spytat, ci by som ti mohla napisat par otazok k nastupu manzela na matersku, teda ci by si vedela a bola ochotna aj k tejto teme sa vyjadrit? velmi pekne dakujem

majusqa77
3. nov 2016

@luna11 skus. Ak budem vediet, poradim 🙂

Strana
z2