Materská po rodičáku
2. nov 2016
Prosím Vás, vie mi niekto poradiť? Poberala som materskú, teraz rodičovský, ktorý budem ešte rok poberať. A teraz k veci 🙂 chceli by sme druhé bábo a MALA BY SOM NAROK NA MATERSKU od zamestnávateľa? Ak by som šla na dalšiu materskú alebo len rodičák na druhe dieta?
Či by bolo rozumnejšie isť do roboty po skončeni rodičovskej aspon na tych 9 mes a skúšať otehotniet?
Predošlá
Strana
z2
@majusqa77 hej isli platy hore, teraz maju zeny v cistom to co ja pred 2 rokmi v hrubom , takze narok od zamestnavatela budem mat, a este sa mi aj dovolenka urcite potiahne dalej 🙂 takze veselo na TUTU MUTU 🙂 🙂 🙂 dakujem velmi pekne za odpovede 🙂 a vidim, ze som aj inym zenam pomohla 🙂
Predošlá
Strana
z2

@majusqa77 mam prac pomer na dobu neurcitu, zamestnavatel ma caka po materskej a dovolenku co mi zostala pred nástupom mi nepreplatili. LEBO NEPREPLACAJU, zena si ju musi potom vybrat, ked sa vrati po rodicaku. teda by som mala narok na matersku, ak by sa to stihlo 🙂 maly mal v oktobri 2 roky 🙂 prosim ta podla coho by mi ju vyratali? zo stareho zarobku? ci z priemeru co tam teraz zeny zarabaju, ked sa za tie roky zvysila min mzda??? vdaka za radu , ciastočne som v obraze 🙂 🙂