Môžem si vziať paragraf na dieťa, ak je manžel na materskej?
Teda ak je muz na Md a je treba ist s dietatok k dr a ja som zamestnana, mozem si vziat paragraf na dieta u dr v ten den? Teda zeby som sla s nimi?
A manzel nevie zajst s dietatom k lekarovi? Paragraf vybrat mozes ale pride mi divne, ze otec nevie, nedajboze nechce, ist s vlastnym dietatom k lekarovi
@stanulienkat to co bola za inteligentna pripomienka? Asi ako matka sa bojim a je to asi vaznejsie ako sopel a chcem byt pri tom nie? Si sa zle vyspala? Ci nedostala dlho dnuka?
"Dnuka" mam celkom casto. A manzel vie tiez zreferovat ako dospely.
môžeš
jasne, nikto to neriesi, a keby aj - povies, ze ma manzel smrtelny soplik
@stanulienkat si predstav, že my sme mali tak choré dieťa, že sme museli ísť obidvaja. Aj si navzájom pomôcť, aj vypočuť od doktorov nález a liečbu. Načo bol dobrý tvoj komentár?! Na nič.
@viestta
castokrat je manzel zamestnany na inu pracovnu zmluvu, cize nemoze ist 🙈
co je "nedostala dlho dnuka" ?
@nyusika "dnuka" je opak "vonka"
Ale ved ty vies, co myslela, betarka jedna😁
Tiež nechápem načo niektoré komentujú mimo otázky 🙈🤨 áno môžeš ísť 🙂
Fú, autorka, ty si riadne nepríjemná, asi tiež "nedostala dlho dnuka" 🙄
Áno. Ja mám doma 2 ks malých detí a keď je choré jedno, muž ide s nim lekárke, ja som s druhou doma
@stanulienkat ja predsa nie som vydata 😀 😀 odkial to mam vediet 😀 😀
@nyusika som nevedela, ze slobodne nesulozia.😁
Jajha.. Niektoré ste mi pripomenuli, ako ma kolegyňa ohovorila pred všetkými, keď manžel bol ráno u doktorky so synom, keď sa celý ráno zobudil celý opuchnuty od alergickej reakcie na antibiotiká a volal mi ze mu treba dat čipok a keď nepomôže tak bude treba ísť na pohotovosť, tak som utekala domov za nimi, keďže som chcela byť s ním, lebo som sa bála ze co bude, tak potom dva dni všetci kolegovia počúvali, ako je môj manžel neschopný sa postarať o dieťa.. Asi mi zavidela, ze som ostala s nim doma bez zárobku. nebuďte aj vy také zlé 🙂
Manžel nevie zájsť s dieťaťom k lekárovi? 😃
Áno,môžeš.Ja som brala aj OCR a muž bol celý týždeň doma.Nikoho to nezaujíma.Tvoj paragraf