Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ba materská prisla
Už mám TB BA
@evaachesa Vôbec netreba osobne. Podľa miesta bydliska na stránke najdes meno pani, ktorá ma na starosť tvoju ulicu a tam ma aj mail. Tlačivo ti mozem poslať mailom - alebo ho tiež najdes na stránke - mne ho poslala ochotná pracovnicka.
Slsp ba stale nic :( uz prestavam dufat
@aylinn volala som do banky TB aj ja mam a povedali mi ze majú poruchu
@loravcovaa slsp ani KE ale mne nejde otvoriť ani George poriadne
@misinka0611 ja som LM a vyššie už LM mali a ja nemám 😀 tiež mám SLSP ako dotyčná čo písala , že jej prišli prídavky . Tak bohvie čím to je
@prvosienka88 je to velmi divne
Prišiel už niekomu rodičak a pridávky kto je z Popradu?
RK, TB pridavky a rodicak na ucte.
@matejemka nie neprislo nic
@michaelavikinka oni sú sami porucha 🙂 každý mesiac mám problem s tou bankou a nikdy sa nedokopem k zmene ale už budem musieť.
Ahojte! Prisla uz niekomu podpora v nezamestnanosti? 15.10. mi prislo rozhodnutie, ze mam na nu narok, tak som ocakavaka, ze 1. pride dnes, ale zatial nic.
@aylinn ja som sa dokopala, uz len synov ucet som tam nechala, ale teda mam chut aj ten zrusit. Vyplacala som uvery, cakala na ich spravu kolko mam zaplatit, datum bol urceny a oni mi neboli schopny ani napisat, ze to nevyplatim ako predcasne vyplatenie uveru, ale uz som mala iba uroky z omeskanie. A keby som neziadala o presetrenie, tak mi ani nevratia peniaze o ktore som preplatila, vyvolavala som tam skoro kazdy den 2tyzdne. Proste katastrofa s nimi ako sa zhorsili. Platba kartou, nesla pravidelne. Proste uplne zle vsetko.
Vub už prišiel rodicak +pridavky
Dievcata a nahodou BA mbank? Pytam sa kvoli kamoske co menila banku
MY unicredit rodičak a pridavky
@loravcovaa stale nic. Podla mna do hodky pridu ;)
@loravcovaa prave prisli
Snv nik ešte?

Ja som pisala mail na úrad, ako to treba vybaviť, a pani mi odpísala, že treba ísť na úrad, tiež som to chcela vybaviť elektronicky