Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@bridge_30 zaujímavé,ja som bola dnes a nikto ma nikde neevidoval 😅 len si prevzali čestné vyhlásenie. ja neviem,asi iný kraj iny mrav🤣
@13riska13 prosím Ťa to príde ešte rozhodnutie a až potom vyplatia?
@142230919213 to neviem ale podľa mňa keď vieš ze to máš schválené tak kľudne môžu najprv aj peniaze a potom až papier ale to neviem na 100%
Ahojte vybavovala som príspevok pri narodení dieťaťa keďže pani ktorá to mala prevziať nebola v práci až v pondelok t.j 6.12. Zadaju údaje do systému myslíte že by mi tento príspevok mohol prísť spolu s rodičovským teraz v decembri? Vopred dakujem za odpoveď
No čo, kedy myslíte že bude? 😁 Minulý rok som mala až 15. 😅🤦🏼♀️
@veroni111 ja som mala minulý rok 14.12 akurát som to pozerala takže ratam 15 až 16 tého tento mesiac 🤣🤣🤣🤣🤣
@veroni111 podľa mňa to začne od 13
@mariska1989 uzávierku majú napísanú už 10teho ale podľa mňa budu nabehovat 14,15, 16
@sankysa1 ja som podávala 19 a prišlo mi 25 novembra takže naozaj netuším aký je v tom systém ale podľa mňa prídu teraz
@charlottevalca tiež som pozerala,že pred rokom presne 15 teho nabehli...tento rok to bude to isté
@jankabenji presne však majú čas podľa mňa mne tiež príde normálne ako každý mesiac 15teho
v decembri vždy chodia skôr rodicaky takže od 13 začnú
@noemikatka nechodia vždy skôr 😉
@noemikatka práveže napríklad v novembri mi prišli skôr ako v decembri ,myslím,že to bude zase až okolo 15-teho. Jasne,ze by mohli aj skôr,ale veľmi sa nato nespolieham 😉
Baby to je pravda že idú rušiť pandemicky?
@142230919213 čítala som, že idu o tom rozhodovať,, ešte to nie je schválené.
@142230919213 coooo a to už prečo?
@viktoria3333 to akože ale teraz ešte dostaneme v decembri platí sa to spätne však?
@charlottevalca do konca roka by este bol, tak to by mali vyplatiť este aj v januari za december
@charlottevalca dnes by mali o tom rozhodovať
@142230919213 za december ešte dostaneme v januári, ak zrušia ku koncu mesiaca
@142230919213 tak nemohlo to byť večne ale, ze to idú rušiť práve teraz, tak to mi hlava neberie
@142230919213 Áno, dnes majú o tom rokovať. Ak to prejde v januári príde posledný PR.
@bridge_30 Ja som ho ešte ani nezačala poberať, dosť nespravodlivé že niekto ho bral rok a niekto jeden mesiac. Ja nechápem,kde má človek hľadať prácu keďže všetci buď prepúšťajú, alebo má nezoberú vzhľadom na počet mojich detí.Dnes si človek už nemôže dovoliť ani veľkú rodinu.

ahojte neviete kedy sú výplatné termíny na OČR?