Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
📌
Myslím si, že príde až budúci týždeň
Nikto nič? Nejaké ticho tu je 😂
@veroni111 Ticho pred búrkou 😁
@veroni111 neni sa čím chváliť 🤣🤣🤣
Dnes už asi nič,či?
Partizánske poštová banka už mám 🙂
Nmnv materská +prídavky
Prosim Vás Priateľ si zisťoval do kedy ma materskú, o chvíľku mu volali späť ze do 16.3. Ale že na druhý mesiac nám materská nepríde za február, lebo ze urobili chybu a niečo zlé vypočítali, tak ze nám príde až v apríli za február+ Marec, stalo sa Vám to niektorej ?
Dievčatá , ja mám otázku, na materskú mám nárok od 7.1.2022, čiže nechápem teraz....ak mi nepríde tento mesiac , dostanem v Marci za 2 mesiace? Alebo sa to vypláca pozadu?
@vanda323 ano v marci ti potom daju za tie dni v januari odkedy ti prinalezi a za februar
@vanda323 Oni majú na spracovanie 60 dní takže pokojne sa môže stať, že v marci dostaneš 2 materské. Za január alikvótne a za február celú.
@misinka0611 este plus je teraz nudzovy stav, cize sa to moze predlzit. Susedom som bola zaniest v decembri na UP ziadost o priplatok k pridavku a az teraz po 2.mesiacoch ich predvolali, aby dolozili vysku dochodku. Ako niektorym to fakt trva.
@veronikastrickova Áno aj ja mám skúsenosť žiadosť o rodičovský podaná 26.11. a skoro mi v januári nevyplatili.. hrozil február a 3 rodičovské spätne lebo sociálka úradu práce ešte 6.1. neposlala papier u ukončení materskej 😏
Nakoniec som preňho išla sama osobne..
@misinka0611
@veronikastrickova Ďakujem Vám dievčatá za odpoveď
Myslím, že dnes by nám všetkým ostatným mal prísť určite. Banky majú od 1.februára okamžité prevody 🙂 Teda ja pevne verím, že príde :D
@petulik1991 no zatiaľ nič nikde 🤔
@petulik1991 okamžite prevody majú len 3 banky 🙂 sporiteľňa, tatra a VÚB 🙃
Btw manzel robi v statnej sfere zdravotníctvo a vyplata mu 12-13 chodi. Je 15 a stale ju nemá 🤷♀️. Mam pocit ze na zaciatku roka vsetko nejak neskor chodi
Materská Košice mi prišla už asi pred hodinou
@petulik1991 statna kasa nieje prepojena na rychle platby
SLSP, Lučenec na účte 🙃
nikto nič?
Kremnica, slsp, materska na ucte
BA materská na účte
PD prídavky tiez
@petulik1991 vazne?
myslim si, ze dnes uz to vacsine pipne

@evisko18 chodi okolo 15. v mesiaci, ak Vam to z prace stihli poslat, pripadne ak som bola zaciatkom mesiaca ocr a do konca mesiaca normalne v praci, prislo koncom mesiaca.