Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Humenne TB niekto ??
@saska121212 nie stale nic
Ba slsp?
TB BA stále nič 🙄
@loravcovaa ani Pezinok slsp nic asi az zajtra
Primabanka teraz pipla materská, SE
@loravcovaa mam VÚB a tiež nic
vub tiez nic este , zrejme zajtra
Piestnay CSOB rp a ridicak na účte
Slsp nič? Čo tam spia? 😁
Lm má už niekto?
@zuziiiii vub teraz chodí dosť neskoro..minule mi prišli peniaze po 16-tej hodine 🤷♀️
@ondrejkoslavka zatiaľ nie
@mima343 a máte akú banku ja mám TB
@ondrejkoslavka ja mám tiež TB, nič 🙄
@ondrejkoslavka
@tianna to ze mate tatra banku, je vam na nic, zalezi na okresoch, nie na banke
@ondrejkoslavka Lm ma poväčšine 16 💁♀️
@veronikastrickova asi ani na tých.. BA som a viem že už majú.. asi podľa osobných sympatií to začali dávať alebo ja už neviem..
Každý mesiac mi chodí do obeda tak neviem čo tento mesiac
@ondrejkoslavka se*ie sa to už celé dlhšie.. kedysi keď som pred x rokmi bola na retazovej keď nenabehlo 15. max. 11:21 tak to už bolo viac než divné.. teraz? Žiadna istota.. ani termínovo, ani časovo.. žiaľ sú ľudia ktorí sú od toho príjmu dočasne závislí a je to dosť prúser keď človek počíta s tým že peniaze nabehnú a zrazu nič 🙄
KK Prima banka ešte stále nič. Ani rodicak ani prídavky
Ja si myselimze keď doteraz neprišla, tak už dnes nic
mne zvyklo vzdy 15teho do 11hodiny som mala stale na ucte,.... tak asi uz len zajtra.....
@loravcovaa ja som tiež BA Slsp, stále nič 🙈 Dnes to ide akosi pomaly kks. Za iné mesiace o tomto čase nestíhaš sledovať pribudajuce hlásenia s € na uctoch, ani nedočítaš, bum bum a pribudne ďalšie..Hlučno tu býva ako na expresse :D No teraz sa to však ťahá oproti tomu ako spomalený film 😂
@tianna pre mna je toto posledny rodicak, co mi pride na tatru. Za mna je to najhorsia banka, ale synovi na vyzivne ucet nechavam zatial. Vyplatne terminy pri uradoch su ako aprilove pocasie. 🤷🏼♀️

Zm slsp na účte