Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ajoj babule..... Viete mi presne prosim povedat (nieco sa ide zvysit) od Jula.. neviem presne čo alebo nejaky jednorazovy prispevok mame dostat... Určite ste uz niektore v tom zbehle a viete mi presne povedat co to bude a kedy... Ked googlim vyskocia mi aj blbostu... Tak ak mate vedomost niektora budem moooooc vdačna za info ohladom penazi... Dakujeeeeeeeeem za ochotu ♥️♥️♥️♥️
@nika2212 nic este neni schvalene, ale ma sa navysit pridavok a dostavat 100€, kvoli zdrazovaniu. Plus chcu zvysit danovy bonus. Ale este nic nieje odklepnute
@veronikastrickova dakujem no viem že uz nieco je odklepnute a ma to byt v Juli na 100%.. len som nevedela.čo a či to bude jednorazova pomoc alebo mesačna..
@nika2212 nic nieje este odklepnute! Su to len navrhy zatial.
@nika2212 malo by byť jednorázovo na každé dieťa do 18 rokov 100€ . Prídavky od 1.7. na 30 a od 1.1.2023 na 40€ a daňový bonus sa má zvýšiť od 1.7.na 100€ a od 1.1.2023 na 200€ tak to myslím bolo navrhované ale tiež sa mi niečo zdá ževraj to schválili ale to som mohla prepočuť nakoľko mám doma stále veselo
@mariska1989 ja som videla bonus od 1.7 na 70€ a od 1.1.2023 na 100€
@mariska1989 nema to byt ohranicene do 18 rokov tych 100€.
@veronikastrickova jednorazový hovorili do 18 rokov
@nikha2809 áno aj to som videla ako prvé a potom o deň neskôr bolo toto ale to sa dozvieme naporiadok až neskôr
Ak by niekomu pomohlo 😂, Trnavsky kraj, prave pripisane na ucet dane, podavane niekedy okolo 25.3.
Nevie náhodu niekto kedy sa budú pripisovať na účet dane v Nitrianskom kraji . Ďakujem
Na FB tvrdia že vraj je to už schválené ,tiež tak viem že to ešte schválené nieje
ahojte, idem si znova po radu. 8.7. mi končí rodičovská dovolenka. V práci nemám už ani jeden deň dovolenky, zistovala som. Ku ktorému dňu mám dať výpoveď v práci aby mi vznikol nárok na podporu? 8.7. alebo 9.7.
@1cita jedna baba povedala. Nic schválené nieje! Ani to len v parlamente nebolo. Zatial su to len reci na tlacovkach, ktore sa dobre pocuvaju.
@mariska1989 nie je to schvalene sulik to zarzdil kedže matelko chcel na oplatku dvihnuť dane a sulikovi sa to nepači
@mamula20 Nemôžeš robiť na tu istú zmluvu z ktorej berieš materskú, inak mozes.
@alena789 pozri si na IG pravneprerodica. Dnes jasne hovori o naroku na dovolenku pocas MD a RD. A zaratava sa iba za obdobie MD, nie RD.
@ajka69 hej započula som . Škoda slov hlavne že oni majú mesačne aj 8/9 tisíc
Baby ten jednorazový príspevok k pridávam dostaneme kedy v ktorom mesiaci?
🤦♀️
@bazoskaa Nemusíš ho dostať vobec, ešte to neschválili .. to bol návrh.
Ahojte prosím viete mi niektorá poradiť? Mám dve deti (5rokov a 3roky).Môžem požiadať o príplatok k prídavku na dieťa?Na deti som sama.Do škôlky pôjdu od septembra.Ďakujem za akúkoľvek radu
Ahojte, podpory na ucet este nechodili? Ci zajtra alebo v pondelok? Ma mi prist prva, len neviem ci ju cakat tento mesiac alebo nie 😂😂, rozhodnutie mi prislo minuly tyzden.

@charlottevalca účet 🙂