Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Kosice okolie nabehlo
Ba mbank rp na ucte
BA TB nabehlo 😁
Vub stále nič
@jankabenji ani ja este nic VUB BA :-/ dufam ze to stihne prist 🫣
@ninulka007
@jankabenji ja mám VUB a mne nabehlo pred hodinou(okres ZA) ale teda,neprisla mi sms,len ked som IB pozerala,tak peniaze tam boli....
@maniremi4 uz mi nabehli rodinne a kocikove ale rodicak este nie, to nechodi spolu?
@ninulka007 mne to prislo naraz ...skus si zavolat na urad ci im daco nechyba k rodicaku
@majka2 môžem sa opýtať ci vám pn prišla? Mne ešte zatiaľ nie
@evelinka9999 mne nabehla PN poobede, okres Senica, ak vam pomoze
Nahodou niekto neriesil odvolanie na upsvar? Mame komplikovanejsiu situaciu a neschvalili nam rodicovsky vraj preto lebo si nie su isty ze sa mame odvolat aby to islo na ustredie. Kolko ste cakali na rozhodnutie ak niekto sa teda odvolaval? Dakujem
@8mii8 ja som sa odvolávala pri prvom dieťati. A rozhodnutie prišlo neskôr ako peniaze ale tak cca do 2m odkedy bolo odoslane
@veronika0310 vyplatili vám aj spätne ? Keďže my už nam by už mali 6 mesiacov? A neviem teda či iba do 6 mesiacov alebo možu vrátiť spätne aj za viac
@lenuska3110 ano ano , to viem...skor mi slo o to, ze zamietnut to odvolanie v mojom pripade by bolo raz dva :D
@8mii8 tak mne spätne vyplatili😊 tie lehoty teraz neviem ale syn mal 3m keď som dávala to odvolanie
@8mii8 susedia sa odvolavali s jednou vecou odo dna podania im vratili 6mesiacov + 2mesiace kym to doriesili. Dolezite su datumy na papieroch.
Ahojte len sa chcem poinformovať či už dostal niekto naspäť preplatok z daňového , tak že si podával sám a čaká to na účet. Jeden známi vravel že jeho kolega u dostal minulý týždeň ale nechce sa mi veriť ja som podávala 10.3. a ešte nič . Tak neviem
@wwrrooppll ja som dostala 15teho
@wwrrooppll oprava 14teho
@wwrrooppll mne este nevyplatili
@wwrrooppll na predch. Stranach volakde pisali ze danovy urad ma cas na vyplatenie do 10.5.
@veronika0310 a kedy ste podávala keď sa smiem spýtať inak ďakujem za odpoveď
@wwrrooppll ak sa nemýlim tak 8.3.
@veronika0310 no ja 10.3. a ešte nič tak uvidíme. Ďakujem za odpoveď
Je tu ešte niekto, kto tento mesiac nedostal materskú? Nemyslím rodičák, ale normálne materskú. Tento mesiac mi mala prísť posledná a akosi nič 💁♀️
@barborka776 mne prišla posledná materská až v druhom termíne v januári,inak som dostávala v prvom
@veronika0310 dobrý večer a smiem sa spýtať dostali ste na účet alebo šekom?

Rodičovský DS na účte (prima banka)