Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@dominika_sk uvidime, len ma zaujima, ze ci tento mesiac pride, alebo buduci potom 2 naraz.
@monika_63 určite už tento mesiac
Baby ten príplatok k prídavkom o ktorom sa hovorilo neviete či prešiel?
@bazoskaa nie
LC SLSP na účte 🙃
Slsp Topoľčany rodičovský na účte
Žilina Unicredit Rodicak aj prídavky ✔️
Zilina, TatraBanka na ucte - rodicovsky + pridavky
@veroni111 to nie je pravda, včera sa hlasovalo úplne za niečo iné. Návrh tych rodinných sa bude prerokovavat budúci týždeň. Krajniak to písal na svojom profile. Takže ešte nič nie je stratené, aj keď teda ja sa spolieham radšej len na to, čo si sama zarobím.
@srdeenko19 ale pred vcerom to tak nebolo..Asi zistili ze sa ľudia búria a niečo akože budú zase schvaľovať
@veroni111 toto písal tuším včera, že ďalšia várka na schvaľovanie budúci týždeň. Samozrejme, že je možné, že to neprejde, ale neschvaľovali to ešte.
Rožňava práve nabehli
@srdeenko19 áno,viem..ale pred vcerom o tom nepadlo ani slovo..co my len od nich môžme čakať
NMnV rodicak s pridavkami na účte VUB
Dámy podľa tabuľky čo tu dávnejšie kolovala BA zas až v utorok zrejme, však? 🙄
@evamarek77 O nič nemáš žiadať. Ešte nič nie je schválené vladou. Ak to schvália príde ti to automaticky, bez žiadosti. Budúci týždeň sa má rokovať.
@evamarek77 nie, ty nemusís, vy to mate automaticky a už to je schválené. Netreba žiadne tlačivo 😊 Týka sa to opatrovania TZP nad 80 rokov.
@evamarek77 to tlačivo bude len pre osoby, ktoré nepoberaju dôchodok a majú nad 62 rokov, asi z nejakého dôvodu im nevznikol nárok na dôchodok a pre osoby, ktoré sa starajú o osoby ZtP, ale nepoberaju opatrovateľský. Takže to sa ta netýka. Máš to automaticky a je to schvalene. 😊
BA už máte rodičak ??
Vub VK na ucte
@srdeenko19 ahoj a prosim ta ,alebo vie niekto kedy pridu na ucet tych schvalrnych 100eur?Tento mesiac to asi nebude ci?
Rodicak na účte poštová banka Žilina
@linda10 schválených je len tých 100e pre určite skupiny, čo som sem poslala. A k vyplateniu všetkých dávok, aj tie co budu ešte schvaľovať by malo prísť už v júni. 😊

@monika_63 ja čakam tiež, ale myslim si že podpory budu až v pondelok🥴