Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@wwrrooppll pn mi akurat prisla
Rodicak +pridavky na ucte RK, CSOB
@veronikastrickova rk ? Tak potom to nie je podľa okresu? Ja som z rk mam fio banku a nič..asi to záleží od banky potom
@nika1 teraz myslis co? Je to podla okresu, dnes su praveze platby skoro pripisane, zvycajne az okolo pol12 mame na ucte. Stale mas cas na pripisanie.
@veronikastrickova rodicak..neviem tak možno ešte príde.. skôr som čakala zajtra..ale keď ste vy už mala tak neviem
@veronikastrickova ty nie vy prepáč 😃
@nika1 ja som tiez cakala az zajtra a som prekvapena.
@veronikastrickova no nič uvidím, či niečo príde 💁♀️
Bratislava už ma vie niekto ?
@petracsinova25 Ba slsp pridavky a rodičák došli
BA TB materská a prídavky 👍🏻
Tehotenske už prišlo niekomu? 🙈
Poprad?
@traktor VÚB niekto?
Žilina dnes nič?
@luckalucka5718 hc VÚB piplo
Vub malacky prislo
Slsp prídavky na účte okres Skalica
Ahojte dnes mi prišla zrejme posledná materská (asi len za nejakých pár posledných dní - bola to 1/4 z toho čo som dostávala)
+ rodinné prídavky
Moja otázka znie, podávali ste si žiadosť o rodičovský príspevok? Alebo Vám automaticky prišiel po skončení materskej.
Vďaka za info.
@denuska23 automaticky nechodi, musis on ziadat
@misinka0611 ano akurat som to pozerala.
@denuska23 treba požiadať
@veronikastrickova
@juliastrakovave
Ďakujem, lebo som našla 2 verzie, v jednej písali, že treba a v druhej, že automaticky.
@denuska23 kedze musis podat ziadost aby si ho dostavala, automaticky ti to musi napovedat, ze naozaj automaticky ho nedostavas. Ako ani matersku, ani pridavky.
Žilina to len mne nič neprišlo alebo nikomu.
@tomasko27 ZA tiež nič, sa mi to už 4 roky nestalo, že by prišli € neskôr ako 15teho
Rk fio banka na účte.. o takomto čase mi ešte peniaze neprišli 🙈

NR RP a prídavky na účte VÚB.