icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mojeprvebabatko
30. jún 2023

@marketa1111 áno,kvôli zdr.stavu

mojeprvebabatko
30. jún 2023

@veronikastrickova no však hej,snívala som,že by to mohlo byť inak 🤣

senan
30. jún 2023

@veronikastrickova heh asi tak nejak xixi

bublinka345
11. júl 2023

Dobry vecer.Rada by som sa opytala. Mali sme s partnerom spolocny ucet. Jemu tam teraz prisla exekucia..siahnu aj mne na pridavky? Dakujem za odpoved.

puskaruka
11. júl 2023

@bublinka345 exekutor keď zablokoval účet, tak pridavky si nevyberiete. Dajte si radšej posielať poštou. Tento mesiac to už nestihnete, ale ak urobíte zmenu do 8 v mes tak vám prídu na adresu poukazom na vybratie

bublinka345
11. júl 2023

@puskaruka Ďakujem krásne za radu.

tdominika
11. júl 2023

@bublinka345 Ano..bud si dajte postou alebo si otvorte detsky ucet

mariska1989
11. júl 2023

@bublinka345 mali ste ? Ste ešte spolu či nie ? A účet je na koho ? . Ďalšia vec pokiaľ preukážete že dané peniaze ktoré tam prídu sú vaše mali by vám ich pustiť alebo preposlať

maatuulka
12. júl 2023

Ak Vám prídu na zablokovaný účet rodinné prídavky tak stačí ísť do banky ukázať pôvod peňazí, resp. Že ide o rodinné prídavky pre Vaše dieťa a oni Vám ich musia vydať resp. Uvoľniť. Štátne sociálne dávky nepodliehajú exekúcii. Rovnako zo zablokované ho účtu si viete jednorázovo vybrať 165 eur bez vedomia exekútora. Prídete do banky a poviete že si chcete vybrať sumu nepodliehajúcu exekúcii vo výške 165 eur a tu Vám musia hneď uvoľniť.

veronikakajka
12. júl 2023

Ahojte neviete kedy nabieha rodička pre BA?

www_vfmoda_sk
12. júl 2023

@veronikakajka mal by v piatok na ucet

1tomi2
13. júl 2023

prisli niekomu

puskaruka
13. júl 2023

@1tomi2 zajtra prídu

dollyzv
13. júl 2023

Ahojte,neviete prosím keď som minulý piatok menila na upsvar číslo účtu na prídavky a rodičak či už prídu na nové číslo účtu alebo ešte pôvodne?🤗 Neviem aký dátum majú na vykonanie zmien,ďakujem 🙂

puskaruka
13. júl 2023

@dollyzv mali by prísť na nové číslo účtu

noami12
13. júl 2023

@dollyzv podľa toho od ktorého mesiaca žiadaš o zmenu - nie kedy o to žiadas ale od ktoreho mesiacu chces pridavky alebo rodicak na novy ucet . Ja som tiež minulý týždeň bola meniť a pýtala som sa že keď chcem už aby tento mesiac prišlo na nový ze tak od kedy tam mam dat, to znamená že od 1.6. Kedze sa pridavky a pod. Vyplacaju pozadu - aby tento mesiac prišli už na nový účet 🙂

veronikastrickova
13. júl 2023

@noami12 a kde sa toto pise? Nikde to nieje v ziadosti. Ked to donesies do 5.v mesiaci stihnu to spravovat, ked neskor bude to az od dalsieho mesiaca.

dollyzv
13. júl 2023

@noami12
@veronikastrickova tiež som ostala prekvapená lebo som vypisovala túto žiadosť a nikde tam nieje možnosť od akého dátumu chcem zmenu 😅 ani sa ma to nepýtali a ja som sa zabudla spýtať že či už tento mesiac pošlú na novy 🙈 ďakujem za info,keďže to bolo 7meho tak asi ešte pošlú na starý tým pádom 🤗

veronikastrickova
13. júl 2023

@dollyzv ked budu sikovny, stihnu aj toho 7. Ale maju zauzivane ze do 5.ziadosti vybavia v ten mesiac

hatsepset
14. júl 2023

Ahoj. Myslíte že dnes budú mať obe varky rodicak? Ci druhá až 17-18?

tucko4ever
14. júl 2023

Sv pridavky na ucte prima banka

tianna
14. júl 2023

@hatsepset 2 várky čo sledujem už dávno neboli.. mávajú už všetci naraz..

adamovaviktoria04
14. júl 2023

slsp kosice okolie rodicovsky nabehli

juliastrakovave
14. júl 2023

Slsp prídavky na účte okres Si

nika_17
14. júl 2023

Ba,materska na ucte

loravcovaa
14. júl 2023

Prosim vas Ba rodicovsky pr slsp mate? Dakujem

laluska123
14. júl 2023

Ba rodičovský plus pridavky na účte slsp

veroni111
14. júl 2023

Ahojte. Niekto DS?

tianna
14. júl 2023

@laluska123 vliala si mi nádej.. 😄😘

loravcovaa
14. júl 2023

@laluska123 prisim vas ja tiez ba slsp a nic.. neviete ako sa to nahadzuje? 🤷🏼‍♀️