Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Myjava rodinné prídavky VUB na ucte
@142230919213 volala som na úrad práve,oni platbu poslali takže už je to na banke kedy to oni pustia.
@limetka26 práve teraz 🤣 14:13
DS CSOB nabehlo po 10tej
@micayla997 mne nabehlo
Chcem sa spýtať ako to je v decembri som bola na OCR ale v robote poslali ukončenie až 2.1.2024 kedy dostanem OCR?
@cikada Keďže si mala ukončenú až v tomto roku až na budúci mesiac aspoň my máme takú skúsenosť
martus5220 ukončila som ešte v decembri len papiere boli odovzdané až januári toho 2. 1
@cikada tak možno ti to príde už budúci týždeň 🙂
Teda vlastne tento 0d 15.1.-19.1.
Chcela by som sa spytať ak 28 mi končí MD a 29 nastupujem na RD(nebavíme sa o mesiaci február) tak tie 2-3 dni mi prepadnú či ako to mám nazvať. Peniaze dostanem len za 28 dni čo som na MD. Ďakujem pokial mi bude niekto vedieť napísať.
@sabina1996 pokiaľ viem,tak za 28 dni dostaneš MD a za tie 2-3dni dostaneš RP
@sabina1996 za 28 dní dostaneš materskú a za zvyšok rodicak v plnej výške🙂
@barbora_t Ďakujem vám za odpovede
mne akurat teraz nabehla MD aj s PN 🙂
@kio21 ČSOB o 10:00
Prosim vas,prislo uz aj tym,ktorym chodi šekom?
@bublinka345 zdravím mne dnes došli šekom ale čakala som až zajtra lebo väčšinou mi chodí šek 20. dňu
@lenka454 Ďakujem krásne za info.
ani raz sa mi nestalo, že by neprislo 16steho
@babulenka022 ved to som pridavala, začiatkom januára

@142230919213 rodičovský príspevok vyplácajú podľa okresu a nie podľa banky,v mojom okrese už mal každý čiže musia naskočiť