Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@vivianna 😉 však som ti povedala, že dám vedieť....
@henulienka okej, okej, čakám...len som sa opäť zasmiala na tvojom príspevku...prišlo mi to také humorné, že" na maďaroch nič 😀 "
@vivianna no však... všetci tu už majú, od výchovu až po BA, len na nás sa zase vykašľali.... 😝
Ani ja ho nemam :( asi az v pondelok
@katarinkakatka44 do večera príde, neboj, v KN majú obľubu posielať ho o 18.00, 19.00, aspoň mne tak bežne chodí
@henulienka 🙂
inak baby..... tak na neho čakám, akoby som ho niekedy aj vybrala 😀 Mne príde sms-ka, že nabehol, a vzápätí sms-ka, že odišiel na hypo 😀
@michaelamedova no vari si kúpime už konečne aj niečo na seba? Z toho nám vyjde aj 5 párov ponožiek ( u číňana) 😀
Ale nie, tak keď neprší, nech aspoň kvapká a kto si málo neváži, veľa si nezaslúži!
ja čakám uz 5 tyždnov na matersku, nemám ešte ani vyjadrenie zo sociálnej poistovne, tymto pozdravujem kočky do partizánskeho
ani ja ešte nemám ☹ ☹
ani ja este nemam.
Bratislava, TB a nic :-/
je len 13teho, mne skor ako 14-16 nikdy nenabehol RD. mam SLSP, cize to vidim na pondelok po piatej vecer alebo v utorok rano o 9h
ja cakam len pridavky, pretoze rodicovsky som zrusila kvoly príspevku na skolku, ale ten mi este tento mesiac nestihnu poslať 😖 - takze sa tesim na tych 22,54, pretoze ešte neprisli
mne uz vcera ale uz len pridavok ten biedny..co snim od radosti
ja mám VUB a už mi aj nabehla tak a ešte v ten den mi strhli hypoteku takže mi tam ostalo par minci 😠 ako dojde tak aj odide - strašna almužna 😠
@michaelamedova veru čo budeme robiť s tolkymi drobnimi navyše to aby som teraz rozmyšlala čo rychlo kupiť malej 🙂
teda vam chodi tak skoro? :-O mne až okolo 18teho
vychod nezaznamenal ziadnu zmenu na ucte....aj RP caka na dialnicu z BA? 😠
Stredné Slovensko hlási,že v podvečerných hodinách ma štat potešil.Prišiel a ako aj prišiel tak aj odíde na nájom a inkaso 😀 paráda a zas budem čakať mesiac... 😀 😀 😀
mne chodi vzdy 18-ho na ucet 😕 ci to pomenili,ked vsetky cakate???
:( mne nabehne až pondelok , vždy chodí 16.v mesiaci
mne tiez nic nenabehlo, ale neviem na co nanho tak cakam cely mesiac ked mi z neho ostane po zaplateni sekov akurat tak necelych 20 eur 😔
nabehnutý a aj minutý.. dlho sa u nás neohreje.. 😒
ani TT TB ninčen 😀
akurát kukám,bubáčiky dnes nabehli,ale veľká väčšina dnes ostala v drogérii :/ plienky,nutrilon,atď ...parádna pálka...
Ale tak - komu dáme,keď nie svojmu dieťaťu ;)
@henulienka vychod kosice este nema☹
trnavcanky uz ste maly md

Detva ,mám SLSP a ešte nemám 🙂 ale babenky blýska sa na lepšie časy od 1.1.2013 nám vraj zodvihnú rodičovský zo 194,70 na 199,60 čiže o 4,90 vyššie 😲 a prídavky na dieťa z 22,54 na sumu 23,10 čiže o 0,56 centov 😀 čo ideme s toľkými eurami navyše robiť 😀 😀 😀 ...ale potešilo ma aj to 🙂