Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@petra2504 A SI VYPNI CAPSLOCK, MY VIEME, ZE ZURIS, TAK TAKE IT EASY, OK?
a sa pise opravovat, nie oravovat....som ti to tu ORAVILA...
Ved je to len online forum.... nie tretia svetova.... 😔
:D :D už sa musím smiať to mi pripadá ako iná planéta niekedy keby už nabehol ten "bonus" boli by všetci spokojní a stretli by sme sa tu zas o mesiac :D
Písať môžete koľko chcete ale dávky úrady púšťajú až v piatok, od pondelka 15teho budú nabiehať, tak kľud.
skoda ale mohli by aj dneska prist vobec by som sa nenahnevala 😀
@lilly0812 dávky sa púšťali 11.08., peniaze na účte budú 15.08.2016!!!!!
zenusky a neviete nahodov kedy nabiehavaju podpory?
jeziskove huslicky..... 🙄
Podpory sú od 15 teho teda pokiaľ viem
@marika1999 dakujem ..moja prva, tak vobec neviem kedy ju mozem ocakavat :D
No ja teda neviem ako iné mamičky z iných mi
No ja teda neviem ako iné mamičky z iných miest...no my tu v TN napriklad minuly mesiac sme mali rodičaky už 13steho na účte😉
Tak ale teraz asi 13.teho nebude keďže to vychádza na sobotu nie? Trošku logika
Budu v pondelok😉 15steho tento mesiac aspoň tu v Trenčíne. Mám tam známu...Len pre info mamičkam ktoré sú naň odkázané😞
@simonamikloskova ...len som informovala nič viac nič menej...o.k? Vy logika😂😂😂
Nepáči sa mi to vôbec že to tak neskoro posielajú lebo naozaj koľko žien má len tento jediný príjem je to katastrofa mohli by to posielať aj skôr
No podľa mňa to ešte dosť skoro dávajú ved mohli by to dať až 30 podľa zákona. Je to pravda kto je nato odkázaný je to zlé ale už tie tri dni sa dajú vydržať.
@simonamikloskova Viem že veľa mamičiek je odkázaných práve na tento príspevok, ale keby prišli aj skôr nevyrieši to situáciu... možno by ste mali peniažky na víkend ale problém by sa zopakoval o mesiac zase o týchto pár dní skôr. Viem, že z tejto malej dávky sa moc nenavyskakuje, ale treba si nechať rezervu naozaj aspoň 5-10€... Najlepšie hneď po materskej niekde skryť a zabudnúť že sú 🙂
V dnešnej dobe kto nemá muža S aspoň 800 eur výplatou tak to je prúser a ešte aj to je malo. Ja by som sa pobláznila žiť z takých peňazí ale na druhej strane nepomôže túto vyplakavat. vieme kedy dôjdu tak my to tu neovplyvnime aj keby niekto hladoval.To je pravda ten rodicak by vydržala tak akurát na vikend
Baby viem ze 90% z vas caka rodicak, ale ak nahodou, materska zo SP BA prisla dnes
To by ma zaujímalo kde sa dá zohnať toľko času 2 týždne riešiť tieto peniaze to niektorí musia mať doma tip top to chcem aj ja. Pri dvoch deťoch neviem ani kde mi hlava stojí.
@baaambulkaa materské chodia skor
@marika1999 nie vzdy...niekede pride aj 16....ako kedy 🙂
rodicak pride na ucet az 15.8 a na postu 18.8
@kovacovalydia a ty si myslíš že len TN mal 13.07.2016 rodičák na účte????
teraz to vyšlo tak že 15.08. budú na účte, niekedy to vychádza tak že každý mesiac alebo každý druhý mesiac je to inak - od 12toho do 15teho...
@lalinko2010 každý mesiac je to inak ja som tiež raz malá na účte 12 teho v piatok , ako kedy to vyjde tak to je ☺
Cim neskôr prídu tým neskôr sa minú tak klud
vcera bola uzavierka dnes pustili peniaze a v pondelok nabehnu na ucet.... ☹ takze neckajte zbytocne rodicak, bude az v pondelok
@ursulienka1 včera bola uzavierka aj s tým že kedy budú peniaze na účte, čiže včera po uzávierke okolo 12hod bol dátum 15.08.

@petra2504 tak to tu chodi. Musis si zvykat....aj mna to nasralo,,,ze staale dookola ta tema.... Boze😕😕😕 ak ti je z nas na zvracanie tak rychlo utekaj na wc,,,aby si sa neogrcala😂😂😂😂