icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

miskanikolas
7. feb 2017

@monicka1988 preboha ziveho chodte otravovat do inej skupiny a Vase trestne oznamenie si strcte do p.... vo vasom pripade a do riti v muzovom. Mozno Vas to aj viac vzrusi ako robenie si dobre na vlastnej tuposti. Pre vas ako menej chapavych padajte prec a dajte pokoj slusnym ludom Vasa otazka bola zodpovedana ze RP pride 15 alebo 16 teho.februara 2017 podla okresu ale pisete ze ste s KE takze 16 teho okolo 11 tej hodiny v pripade TB v inych bankach v rozpati 10.00-18.00 kedze VUB ma az poobede az navecer. A ked chcete aj sumu tak v pripade ze mate 3 deti tak cca 273 eur Vam nabehne to je RP plus rodinne pridavky. Prajem pekny vecer

marian86
7. feb 2017

@miskanikolas bacha ..este ti odpovie ze nemas v Nicom pravdu 😀

radkam1
7. feb 2017

Asi pani chce aby prisiel hned teraz ked sa ho tak nevie dockat a je na neho pravdepodobne odkazana aj z jej muzom pravnikom

moni244
7. feb 2017

@julie_k29 a co tak to dat tam, kde to patri? Toto je ale fakt uz mimo povodneho zameru diskusie

monicka1988
8. feb 2017

@miskanikolas aby si ty nevypadla ti soplana

emilia25
8. feb 2017

@monicka1988 uz sa spravaj naozaj slusne.takto sa chova matka 3 deti.co im to davas za priklad.a ten tvoj muz pravnik miesto tu vypisovania nech sa uci zakony alebo pripady ak nejake ma a ak vobec existuje.

lilly
8. feb 2017

kosice a kosice okolie - 16.2.2017 😉

evittam
8. feb 2017

@monicka1988 Som len zvedavá či sa ty a tvoj skvelý muž - právnik ospravedlníte a priznáte, že ste nemali pravdu keď ti RP nabehne až toho 16.teho.
A tie tvoje trestné oznámenia si strčte tam kde vám poradila @miskanikolas . Že ma našli v PC😂😂😂 Dobre som sa pobavila pri rannej káve - ďakujem ti.

marian86
8. feb 2017

@monicka1988 tak a kde mas teraz tu velku papulu s neexistujucim muzom? Uz sa preber a netrep nabuduce sprostosti.....😈 voala NEMAS zas pravdu

monicka1988
8. feb 2017

Pridu v pondelok

obsadenemeno
8. feb 2017

Kristova noho...... toto je teda iny zahul...... na to uz jeziskove huslicky nestacia......😨

evittam
8. feb 2017

@monicka1988 Neprídu.

anickaaa6aaa
8. feb 2017

už dávno mi nechodi RP ale akože nahliadnem sem občas, ale toto čo sa tu robí 😂

lilly
8. feb 2017

@monicka1988 v pondelok urcite nikomu v kosiciach a ani tebe nepridu.. pracujem na upsvar, tak viem. v pondelok mozu mat maximalne uzavierku na socialke, aj to neviem, ci nie skor.. v utorok to na financnom posielame s dvojdnovou splatnostou a vo stvrtok ich mas na ucte 🙂

obsadenemeno
8. feb 2017

@lilly a co ty vies, pani s manzelom pravnikom vedia vsetko a lepsie........ 😨 aj ked by ma zaujimalo, ked to teda tak dobre vie @monicka1988 tak naco sa sem a aj na fb chodi pytat kazdy mesiac???? Hm.....

ked si predstavim, ze by som k takemu pravnikovi (ak teda vobec existuje) mala ist po radu.....az ma pot aj ostatne telove tekutiny zalievaju od hrozy...... 😨

marian86
8. feb 2017

@monicka1988 prepac ale inak uz nemozem, aby si pochopila..tebe je*e ? Uz pochop, a radim.ist k dr.lebo v hlave nemas nieco ok..

alchemilkazltozelena
8. feb 2017

ja sa vam cudujem ze vobec este na nu reagujete..ved vidite ze nie je normalna..ignorujte ju a prestane..hadam si nebude vypisovat sama so sebou..hoci u nej je aj to mozne

marian86
8. feb 2017

😂😂😝

miskanikolas
8. feb 2017

@marian86 mozno ma pravdu ze jej pridu v pondelok slecinke aj s panom Judr. Pravdepodobne jej chodi RP postou tak ho dostane 20.v pondelok s touto moznostou som v svojej uvahe neratala 🙂

miskanikolas
8. feb 2017

@monicka1988 ze soplana 🙂

sticker
mirkamurko
8. feb 2017

Mne príde 10. 😝

lalia87
8. feb 2017

A mne uz prisiel 😂

emilia25
8. feb 2017

@mirkamurko a ja uz mam rp na ucte ale v cr.

loginexistuje
8. feb 2017

Baby nerieste oni asi ziju v inej virtualnej realite .. im urcite v pondelok pridu a v utorok budu minute ...
🙂

monicka1988
8. feb 2017

@lilly asi tazko pridu vo stvrtok

obsadenemeno
8. feb 2017

@monicka1988 a preco nie vo stvrtok? Je stvrtok zakazany den?

mirkamurko
8. feb 2017

@obsadenemeno lebo jej pridu 13.

obsadenemeno
8. feb 2017

@mirkamurko no vidis, ja truba nechapem....pondelok som tu jak na modrom koni a napisem jej, ci dosli peniazky...... nech nam vsetkym ukaze, ze ake sme hlupe......

ty, ale teraz mi napadlo, ona s mangelom pravnikom, mozno su extra specialni a fakt im tie peniaze posielaju skorej nez ostatnym smrtelnikom...... 😨

lilly
8. feb 2017

no ja sa stavim, ze pani tu v pondelok napise, ze jej peniaze prisli uz v pondelok.. hlavne, ze z uctu upsvar este neodisli... ach jo.. 😔

marian86
8. feb 2017

@monicka1988 na 100% nie si normalna.. chces tvrdit, ze pani co pracuje na urade klame, a henta aka si ty , mas pravdu??? Sa zobud a neotravuj, lebo trestne oznamenie dostanes ti aj s tvojim udajnim pravnikom... a aby to fakt neskoncilo zle.. uz ma fakt seres....