Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@moni244 nie,je to opatrovne dcera je zťp ak ťa ta suma irituje...a myslim že rp materska a aj taketo chodia spolu
@suesue1983 no to nechodia, keďže materská a rodičák chodia z dvoch rozdielnych úradov
Materska vyplaca socialna poistovna a rodicak urad prace
@tinushka13 ja skor nechápem prečo sa neriadia dátumami z vypisom účtu alebo si nezapnú sms notifikacie veď keď pípne tak pípne...lebo toto vypisovanie čítať o tom jak čakajú na tie peniaze jak supy na zdochliny to je fakt na zamyslenie sa a to si nemyslim že by boli na tom tak zle finančne deň dva pred príchodom tých rôznych dávok 😃
@suesue1983 to nema nic spolocne s Rodicakom a materskou... tak ze tak... matersku vyplaca soc.poistovna a rodicak urad ako mat 4 deti a este to nevediet ...
A ja tiez nemam este ani matersku a ani rodinne pridavky
@tinushka13 presne som to uz aj ja chcela napisat ved to je katastrofa aby sa takto dospele zeny matky chovali 😦
ja nechcem byt fakt zla ale cakat 5.dieta a mat 3 eura na ucte je fakt na zaplakanie 😓😓😓😓
boze zeny ved trochu treba aj uvazovat nie len ....
@alchemilkazltozelena preboha a kde je napisane ze ma jeden ucet ???moze ma aj manzel alebo ma zvlast na rodicovsky/matersku akoze co koho do toho kolko jej ostava to uz je troska moc takto sa starat???
Žilina a okolie nabehol vám už ?
@lulua777 hadam mozem napisat svoj nazor..dakujem za dovolenie
@alchemilkazltozelena 5dieťa?vieš čo je piate dieťa v dnešnej dobe nieto ešte štvrte? armagedon
Baby ale Bánovce nad Bebravou peniaze na účte majú. Chybička sa vloudila, priznávam chybu, toto mesto som si nečakla.....
Ale Žilina a Dunajská Streda to má 15.02.2017.
@alchemilkazltozelena to nemyslis vazne ze toto komentujes? 😂Ak aj tak ma co by ma ani nenapadlo ma to pozerat je to jej vec, je to na jej uvazeni a rozmyslani.. Trochu sa k sebe chovajme ako ženy - matky... Pekny den 🙂
@alchemilkazltozelena nemislim si ze je miestne vobec takto komentovat ja mam teraz tiez nazor ale zo slusnosti si ho necham pre seba 😉 Ale ako si vsimam vela mamiciek si sem pride len ventilovat frustracie na ostatnych a rypnut.Myslim si ze ked nikto necaka ze pride rodicak nemusi tu strasit a kazit den ostatne mamicky si vedia cakanie aj sprijemnit navzajom nie sa starat kolko komu na ucte ostalo 😉
@lulua777 nikde nie je napisane, ze ma len jeden ucet. Ale je to vysokopravdepodobne. Lebo ktora, co kazdy mesiac zufalo caka na zobracenku, bude platit poplatky za dva ucty? A ak ma manzela/priatela, co ma osobitny ucet, tak je to este smutnejsie, ze jej neprevedie nejake na jej ucet, ale necha ju cakat trasuc sa na rodicak...... hm.☹
A Piešťany až 15.02.2017
Nove mesto nad vahom mal niekto?
@obsadenemeno
ja by som sem nedala svoje bankov číslo a odfotila celý účet.
@obsadenemeno 🖒🖒🖒👏👏👏
@lalinko2010 dakujem aj som si myslela tak pockam pekne ved to je zajtra dovtedy mame vsetkeho dost 😘
@lalinko2010 a ba 😉
@lulua777 ani ja si NEMISLIM ja zvyknem mysliet 🖒
@alchemilkazltozelena mam aj manžela preboha ženy....ako nechcela som už reagovať lebo niekedy fakt nechapem ale ak ste takto šťastne tak vám to nechám..a neberiem pekný ďeň
@lalinko2010 okr komarno
@lalinko2010 ja by som sem tiez nedala svoj ucet s aktualnym stavom, este by ma zozrali...... 😉
@lalinko2010
AAA BA a kolarovo mi nemozes pre istotu Kuk... Dakujem
@suesue1983 ide o to ze tvrdila si nieco so s MD a s RD nema nic spolocne..
Baby fakt nestaci ze budu 15-16-- to este by ste chceli aj samostatne mesta? ... sa zobudte

BN rodičovský príspevok je už na účte 😉 pekný deň 🙂