Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 a Dolny Kubin prosim Vas?dakujem 🙂 a prajem prijemny dnik
AHOJTE NABEHLA NIEKTOREJ MATERSKA V BA NA TATRA BANKU...DAKUJEM
@lalinko2010 prosim vás chcem sa spytať, či náhodou neviete kedy príde RP Trenčin, a či aj šekom budu chodiť pred sviatkami,ďakujem 🙂
@julianka174 šekom by už dnes mali byť. takže do sviatkov určite, tak je to s poštou dohodnuté.
Ahojte Žilina poštová banka včera 🙂
Poštová banka Nitra včera.
@lalinko2010 veľmi pekne ďakujem, ja len že či pred sviatkami😊
Ahojte, mozem poprosit o radu? 8.3. som dala ziadost o zmenu zasielania rodicovskeho prispevku z banky Zuno do Tatra banky.
Minuly mesiac mi prisli peniaze este na ZUNO - na konci mesiaca bol ucet bankou uz deaktivovany.
Zatial som rodicak nedostala, tak ci uz ho mozem urcite ocakavat na ucte v TB. Zbytocne robim paniku ? 😕
Ke aj okolie,dosla uz niekomu materska?slsp.dakujem
Slsp včera Tv
presov Unicredit uz pondelok nabehla 🙂
@mimoteri
@nikolecqa68 tak to asi len ja nemam,no nic,diky za info,pockam do zajtra a ked nic,tak volaaam na urady😉
Vub orava materská prisla
@ludkka0407 ahoj prisla ti ? Lebo mne tiez este nie orava slsp
Šekom prišla už niekomu?
@simonka10011 mne už 10 prišla z Trenčína
@kocka321 šekom?tak nám asi dnes ....ďakujem
@monika0714 zatial nic nedoslo,zacinam mat pocit,ze materska dojde az po sviatkoch😕😠
@simonka10011 Áno šekom mám materskú. Z Trenčína zo SP ale inak som z MT a došla už 10.
@monika0714 prave pipla materska slsp ke okolie😁hura,hura,ideme na nakupy
Baby slsp Rodicovsky ba ? ja zatial nic
@matuskova003 no ak sa nepletiem, kolegyňa február 2014 tak my už iba prídavky
@matuskova003 - Bratislava mala rodičovský už v pondelok
@matuskova003 a ešte ma napadlo, hlásila si kto sa ti stará o 3 ročného? ak nie možno preto ti stopli prídavky
@simonka10011 Trenčin šekom prišla včera,tak keď ju ešte nemáte dnes určite príde🙂
Maminy co poberate cesky rodicak prisiel niekomu?
@majka287 ahoj, ja poberám z čiech doplatok k príspevku a prišiel už v pondelok

BB materska +PN pipla ;)