Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@petruldo ano jasne
Baby ahojte,prosim vas,26.5. Mi konci rodicovska dovolenka,dostanem este v juni rodicovsky prispevok ? Poprosim vas,len normalnu odpoved,ziadne ironicke poznamky. Dakujem krasne!
@barakr nie. Rodicovsky sa vyplaca na mesiac, alebo spatne. Co znamena, ze keby 1.6. Sa dietatko narodilo, este dostanete. Ak vsak koncom maja, iba za maj.
@marlenka222 posledny RP za maj dostane v juni...
@barakr
@barakr v juni dostanes RP za mesiac maj
Cize ano dostanes v juni posledny krat rp lebo sa vyplaca spatne tj mesiac dozadu
@zuzik307 ano tak je. ale ja som pochopila otazku tak, ze ci dostane aj za jun. 🙂
@zuzik307 a rodicovsky konci ale 26.5. Nie? Ako ze od 27.5
Bud urad prace alebo zamestnanie
@marlenka222 tak tak, rodicovska dovolenka konci 26.5, dalsi den sup do prace 😉
@marlenka222
@zuzik307
@kamajka
@loginexistuje dakujem,aj som si myslela. Prijemnu nedelu 🙂
Prosim kedy ma chodit rodicovsky na ucet v maji? Mam schvaleny predlzeny od aprila.
@lenicka6697 predpokladám 15. a 16.5.
@petruldo dakujem
Maminy prosim vas pracuje niektora z vas v socialnej poistovni?
Kosice a kosice okolie - 16.5.2017 🙂
A Spišská Nová Ves nevie niekto kedy bude chodiť rodičák?
No baby ako to je s tym datumom a rp ked dietatko je narodene 1.3.ja som si myslela ze posledny rp bude v marci za februar ci aj ten jeden den plati a teda posledny bude v aprili za marec.
@emilia25 aj 1 den v mesiaci sa berie, aj v marci je narok na prispevok.
@majka99999 dakujem.
Boze zeny to fakt? Ved je 9 teho....prva varka bude logicky 15...a my z ke a ostatok mame 16 teho... 🙂 skor nebude mat rodicak nikto...
Holky ako to je keď malý ma 27.5 3 roky,dôjde mi ešte rodicak či uz nie? 😉

Mne rodicak ma prist s pridavkami a to mi na urade vravela do 13 pride