Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
SNV, SLSP, už nabehlo všetko 🙂
Prišli niekomu aj poštou?
Ja mam TB, Prešov a prisli iba pridavky, rodicovsky zatial nenabehol vobec 😬 Ma mi prist prvykrat po materskej, tak snad vsetko nahodili ok
Senec, este nic
Je To divne cele lebo sme mali mat S kosicami a tie maju a my nic. Ale viaceri as stazovali ze dosli iba pridavky bez rodicaku... Alebo rodicak bez pridavkov.tak skuste si zavolat
Nr - rp?a niekto?
RK nabehol niekomu?
Nr nič 😂
vzdy som mavala matersku prvy den a ani dnes nic... bb slsp mali ste niekto? a pridavky bb?
Snv dnes 🙂
Baby BA zajtra. Teraz som bola na úrade vyplatny termín majú 14.9.
ahojte...prosim vas mam otazocku ked moja dcerka dovrsila 30.8.2017 3 roky kedy budem mat vyplateny posledny rodicak na nu??
@nikcabb ja som mala materskú včera a prídavky ešte ani dnes nie.. myslím si, že zajtra nabehnú..
@antonia308 v septembri
@petruldo dakujem :D
@antonia308 v septembri
Nr RD
NZ vsetko nabehlo uz vcera
BA UZ VAM NABEHLA TATRA BANKA?
@veronikakajka peniaze su na ucte ale sms neprisla....
@simonka10011 tiez by ma to zaujimalo :/ ale asi pride az v pondelok riadne ...mne uz sa stalo ze ked tak isiel vikend prislo mi az 22 lebo posieli 18 alebo 19 teho....ich to nezaujima...ale.keby im tak niekto o par dni neskor nieco zaplatil ...dobre ze exekutora nedaju hned
BA TB už sú

Ja som volala do TB chcela som stav účtu. Neprišla ani materská ani rodinné. A povedal, že nemajú žiadnu poruchu ani výpadok tak neviem. Je to zvláštne lebo pokiaľ to vychádza normálne mávame v BA deň pred KE. Pokiaľ majú poslať skôr ako obyčajne tak BA chodí v ten istý deň ako KE a pritom dnes neprisli. No neviem naozaj.