Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@majka99999 Tak to je jasné.😉 Ved preto som aj napisala ako môže niekto čakať preplatok na RZ pocas RD...
Dievcence poradte mi prosim ohladom MD a RD. Muz je s malou na predlzenom RD a ja nastupujem na MDzaciatkom novembra,to budeme musiet ist na UPSVAR a nahlasit a zrusia muzovi RD od mojho nastupu na MD alebo az ked sa babo narodi cize od toho priblizne 15.12.? Vopred dakujem
Na urad treba doniest kopiu rozhodnutia o naroku na materske so soc.poistovne aby nebol preplatok na RP
Ahojte v danom mesiaci kedy sa vyplaca rodicak je keden vyplatny ternin alebo su 2 teeminy...ked som podala papiere na rodicaka a porodne 18.8.tak.dostanem kedy dakujem
Len pre info... " Od uradnicky ( lalinko) " máme stanovenú uzávierku do cca 11 v mesiaci, každý mesiac je inak, - 09/2017 a 12/2017 to bude 8meho a 10/2017 to bude 11teho a 11/2017 to bude 10teho."
@marian86 ahoj, prosim na aky datum vychadza rodicak pre KE a okolie v mesiaci oktober? Prevkapko v piatok ci az pondelok 16teho?
@korytnacka1 ja ratam s 16-17 alebo 13-16
@marian86 dakujem, takze my skor az ten pondelok ak piatok bude mat prva varka
@korytnacka1 no Ke ma vzdy druhy den..aj ja patrim.do tej.skupinky 😉
@marian86 ahoj, iP mi nejde.
ale keďže 11.10 je uzávierka, tipujem že už od 12teho na účte na niektorých úradoch budú peniaze, ale nepíšem to na 100%.
minulý rok LV okres mal na účte peniaze 13.10.2016.
@lalinko2010 ahoj dakujem v mene ostatnych 😘
@lalinko2010 takze je mozne ze by PB (mame vtedy ked KE a okolie) mala uz 13teho? Ci radsej necakat, ze bude skor?
@korytnacka1 radšej by som nečakala, lebo niekedy prídu skôr a polka v tejto diskusii je pohoršená že prečo tak skoro a keď prídu neskôr tak zase je zle.
@lalinko2010 ahoj prosim ta mas prehlad aj o BB, vecsinou byva 15teho, tj nedela teraz tak je predpoklad na 16teho?
@lissbeth to je ťažko teraz povedať, viem to pozrieť až toho 11.10., keď bude ukončenie. teraz nie.
@lalinko2010 aj tak dakujem 🙂
Kosice a Kosice - okolie -16.10.
Korunky nemame uz skoro 10 rokov 😴
Neporadite mi,poznáte niekoho kto pracuje v Socialnej poistovni?Dakujem
@1cita ahoj, to by 16teho muselo vychadzat na vikend (alebo nejaky sviatok) akby mali prist uz piatok 13teho ☹. Skor ako v pondelok myslim nepridu. I ked v septembri boli vyrazne skor tento mesiac uz po starom, az po vikende 😔. Ale je zaujimave, ze niekedy vedia poslat skorej. Minuly mesiac boli peniaze na ucte uz 13.09. Osobne nevidim dovod preco by tak nemohli posielat stale, kazdy mesiac
@lalinko2010 kedysi boli na ucte vzdy do 13teho v mesiaci 😕. Teraz robia "opletacky" s datumami. Poslu raz tak raz tak, vzdy iny datum.
@korytnacka1 opletačky s dátumom? prečo si myslíš? ak je daný termín 15teho v mesiaci, tak vtedy, je rozdiel keď sú sviatky - vianoce, a podobne, vtedy s aposielajú skôr, nemyslím si že ak je výplata stanovená na 10teho v mesiaci, tak isto nedostanem výplatu 5teho.
keby bolo na mne, stanovím termín na 15teho a nech by aj bomby padali nezmením výplatný termín, či sviatok alebo hoci čo.

@evittam alebo som to zle pochopila. 😀 Holt navrat do prace mi nerobi dobre.