Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@1234lubka no nie zvyklo byť aj13teho
@misinka0611 Ale ved nikto s nicim nemeska ohľadne výplaty RP. Ako uz pisem vyssie.
@marshmallow chapem ze tvoj okres mava skor peniaze ale ta zeby si mala stale v ten isty den je blud....no ale som cakala ze pridu dnes sak je 15, utorok...ale co uz zajtra budu 😊
Je sranda,ako som si vcera hovorila,ze zajtra budu a nie su 😁
Ano maju pravo poslat do 30 v mesiaci tak isto aj zamestnavatel ma pravo poslat vyplatu do neviem kedy,ale tak je to nastavene tak aby to chodilo v urcite dni a aj preto ze by sa ludia vedeli nastavit ked ziju od "vyplaty do vyplaty"...keby sa to posielalo hala bala tak by ti bola sranda celkom.Este asi neposielali 30teho a ani nebudu...takze teoria je jedna vec a prax druha 😊 ale jedno je pravda ze kazdej urcite pride...skor ci neskor 😉😊
@palko_vladka A ty si myslis,ze tento štát či nejakeho zamestnavatela zaujima ci zijes od vyplaty do vyplaty? 😁😉 Cest vynimkam.
@evittam to koho to zaujima alebo nie som vyssie neriesila 😚😉 ale myslim si ze ked toneposielaju ako chcu asi to riesia ale teda uz davno vyriesili
Oni nemaju povinnost to poslat do 15. Chodi to 15 plus minus. Takze tie, co tu pisete, ze Vam maju platit penale z omeskania - prestante sa strapnovat. Treba pocitat s tym, ze to moze byt aj 16 napriklad a nie automaticky cakat ze to nebude neskor ako 15, lebo predtym to tak bolo
@mircalla najlepsie by bolo keby to posielali presne 30teho.Nikto by nic skor necakal mamicky by si po dalsom mesiaci riadne zvykli a hotovo.Ja osobne na rp necakam ako na spasenie dokonca aj muzova vyplata nechodi takto ale uz 5teho.Ale penale budu platit tie mamicky ktore nie co vzdy platia z rp aj ked by sa to nemalo lebo to neni na to urcene.
@1234lubka dnes už by dúfam malo byt.. Lebo toto čakanie je hroza
@zuzana92521 verím, že bude 🙂
@zuzana92521 jj urcite 😉
@1234lubka
@misinka0611 aj ja veru... Uz len sa dočkať😂
Maminky a materská v SLSP BB nabehla niekomu?
Tenbr p ide asi na peso ku mne
Prima banka kosice prave nabehlo
Prima banka BA, nabehlo
Čsob rodičák Ba ,nabehol
aj mne teraz
Slsp Ba má niekto?
Csob rk vsetko nabehlo
Kamoska volala do soc.poist. A povedali jej ze az dnes jej odoslali rodicak,ja som volala vcera a povedali mi ze moj je odoslany,tak neviem kde je chyba
Konecne presov slsp
BA4 nabehli pridavky, mbank
Tatra banka Bratislava?

@mircalla ved hej len ja este nemam vyplatu len rodicak 😂