Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tvoje tvrdenie spravne nie je. Chodi podla toho ako si jednotlive okresy stanovia deadline (VOPRED). Takze uz mi prisli vo velmi roznych datumoch. Tusim si dostala asi tak 1-2 rodicaky podla veku tvojho dietata, takze na zaklade toho nerob zavery.
Rátam s tým, že mi bude vynadané keď vidím aká atmosféra tu je a hašterenie pre prkotiny ale spýtam sa prvýkrát či náhodou nevie či bude okres Senec dnes. Nikdy som to nesledovala, pípli, nepípli. Len dnes by sa mi to hodilo vedieť kvôli zosynchronizovaniu nejakých vecí 🙂 Ak nikto nevie nič sa nedeje. Ďakujem 🙂
@renie77 prezijeme...😊
Jaj a zabudla som - rodičovský 🙂
@misinka0611 my z okresu Senec ako som si všimla, dostávame zároveň s Košicami, čiže ak napíše dnes niekto z Košíc a napr z BA, tak dostaneme na 90% aj my
@krissmac Ďakujem 🙂 Tak budem sledovať 🙂
@misinka0611 podľa mňa dnes bude, vždy mám 15., keď je to normálne v týždni 🙂
@mirien22 Ja tiež tak predpokladám, aj ked nikdy som to nejak nesledovala doteraz, ale teraz by sa mi hodilo vedieť. No mám Unicredit takže okolo 11:00 môžem očakávať. Ďakujem snád máš pravdu 🙂
@misinka0611 minulý mesiac mi pípli až o 1poobede
Materska ba nikto?
@ajka69 VUBka mi pipa az okolo 12:00. Ale dnes by mala byt.
SE primabanka nabehol rodičák
SLSP Rožňava mam
košice ma niekto???
Žilina, má niekto ?
KNM Prima banka uzzzz 🙂
@klarissa25 nie,mám slsp a do 10:00 mi chodia čiže pravdepodobne ani dnes a ani pn nič neprišla ešte.
Slsp nabehol
Aj BB Slsp uz pipol
Žilina slsp na účte ☺😊

@keksicek robim na upsvar....blavu neviem kto ma na starosti...myslim kto je zodpovedny za spustenie platieb....nam to robi paradoxne Sabinov....takze predpokladam ze aj tento okres a okolie ma takto splatnost davok