Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak ked ma ZA dnes,BA aj zajtra..
SC CSOB nic. vzdy chodieva max do 11:30.
Vub Za rodicak
vub BA mi nabehla vyplata rodicak nie, takze si myslim, ze zajtra
rodicak, TB, stale nic
VÚB ba nabehla materska
sc slsp nič rodicak
@milacik1986
@chmurkaxy Ja som SC rodicak Unicredit a tiez nic. Takze zajtra 🙂
TB nic, vzdy 15 dosli ak nebol vikend
@misinka0611 SC vzdy chodi neskor ako ostatni. čiže ak dnes zacali,príde zajtra.
😕
@marian86 Ano ďakujem mala si pravdu 😊
@chmurkaxy ano nevadi 🙂
TB Ke materska prisla
@mircalla ako naco uz vyrypujes? A to ze ti prisla vyplata tu nikomu nepomoze. Staci dat info. Mne tiez vzdy ked je 15.cez tyzden pride aj 14., prvykrat este nemam do 15teho. A pre tvoju info mimuly mesiac mi pipli peniaze az o 13tej.
@veronikastrickova teba neriesim. nuz dnes ti peniaze nepipnu. ani po 13. rodicak prisiel nie raz az 16.
BA rodicak a pridavky zajtra. Dnes mi pipla len materska. Mam VUB
dnes pre mňa prekvapenie....očr prišla ale pridavky nie...
@ejka82 polovica žien nevie ani rozdiel medzi RD a materskou prípadne že každé vypláca iná inštitúcia. Ďalšie zase že to nezávisí od banky a rozdiel je max pár hodin.o tom, že každý okres to má inak a je vopred stanovené ani nehovorím. Ale mudruju strasne. Cest vynimkam. Hovor mi dačo o hlúposti.
Baby nezabudajte ze Ba je na 4 casti rozdelene sl nie na 5 tusim, uz bolo ze X casti Ba dostala prvy den, ostatny az na druhy den 😉
Zv rodicak na účte
slsp BA este nic
@misinka0611 no mňa dnes prekvapili, nedošli... Asi prvý raz, čo sa mi stalo. Ešte keď bola nedeľa 15., tak prišli v pondelok, ale tak čo, budeme o jeden deň dlhšie "chudobné" 😀

@derdia csob zajtra..to by uz prislo 🙂