Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marusia12 jasné vôbec len komentuješ každú žienku,ktorá sa opýta kedy nabiehajú peniaze..
@simonamikloskova ale je pravda, ze banky maju každý rok v decembri problem z tym pripisovanim . Treba pozerať aj IB ktore maju lebo sms avízo nemusí prist, aj to moze zlyhať. Ja som tie sms avízo zrušila lebo to aj tak nechodili ked prisli peniaze na účet
@lenka0033 mne smsky nechodia takže si kontrolujem ib..nuž uvidíme ešte po jedenástej vždy ich mám tak najeskôr 11:15
A stále tie termíny také stee jak autistky furt sa opakujete mám ich doma takže viem mesiac čo mesiac tu stále sa hádate a pritom viete že tie peniaze dostanete a zbytočne tu robíte nervy druhým
@martmar na to tu je tá skupinka..
@simonamikloskova uvidíme, banky mozu az do večera pripisovať
Je december, vzdy sa vyplaca skor. Ci dojde dnes, zajtra, to uz je jedno.
NR. Oto. Banka už piplo
Otp
Topoľčany tatra banka na účte
@simonamikloskova jasne je na oboznamovanie o tom že prišli peniažky.a nie plackat bo kedy to pride
Dievčatá NR postova banka na účte 😉rodičovský
Tatra Banka ma niekto Ba
@martmar a ja mám nadovšetko rada takéto premúdrelé zákeráčky..každá tu budete vypisovať aké sme trápne,že máme makať a venovať sa deťom a nevyplakávať tu a pritom vy robíte presne to isté sledujete to tu a už len čakáte do koho si rypnúť takže žeby platilo podľa seba súdim teba?
@martmar no dovol. Ja mam vazne postihnutého syna, je ZTP , vyzaduje si 24 hodín denne starostlivosť, teraz je este v skole (prípravy ročník), teraz idem po neho. Keby mozem ist robit tak idem . Prosím nehac vsetky matky do jedného vreca. Sú tu aj také, ktoré nemôže ísť pracovať kvoli dieťaťu. Ja sa starám o syna napríklad sama s nevyplakavam tu, sem tam odpíšem niekomu
Ke mal niekto???Dakujem
@martmar Nehnevaj sa, ale toto mi nedá. Si zákerná. Nepoznáš tu situáciu žien. Tento systém je blbo nastanený a velmi sa mýliš ak si myslíš ze každá môže ist len tak makať.
@lenka0033 rodicovsky
Ba materská tatrabanka niekto ?
@martmar aby si raz ty nebola odkázaná iba na tú almužnu, lebo nebudeš mať možnosť zariadiť sa inak...
Ak ti vadia tieto príspevky, neviem čo tu vlastne hľadáš. Trošku je to od veci. A tvoje osobné názory tu asi nikoho nezaujímajú, táto téma slúži na niečo iné.
Ja tu tiež nesliedim, iba raz som potrebovala nejakú info odtiaľto a zapla som si upozornenia, ale nikdy by som si nedovolila zhadzovať tu ľudí, čo sa hoc aj každý mesiac informujú, kedy komu už nabehli na účet peniaze. Každého vec.
Kde sa vytratila slušnosť a úcta k ostatným... 😔
@micayla997 este nic aj ja cakam

@lenka0033 jeeej aspoň niekto tu číta s porozumením. Lebo pani potrebovala pomudrovať len jej to akosi nevyšlo keďže nevie sama čo číta..áno bolo písané už minulý mesiac aký je termín na december len ako pozerám tak to nejako nevyšlo podľa toho