icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

simonamikloskova
11. dec 2018

@lenka0033 jeeej aspoň niekto tu číta s porozumením. Lebo pani potrebovala pomudrovať len jej to akosi nevyšlo keďže nevie sama čo číta..áno bolo písané už minulý mesiac aký je termín na december len ako pozerám tak to nejako nevyšlo podľa toho

simonamikloskova
11. dec 2018

@marusia12 jasné vôbec len komentuješ každú žienku,ktorá sa opýta kedy nabiehajú peniaze..

lenka0033
11. dec 2018

@simonamikloskova ale je pravda, ze banky maju každý rok v decembri problem z tym pripisovanim . Treba pozerať aj IB ktore maju lebo sms avízo nemusí prist, aj to moze zlyhať. Ja som tie sms avízo zrušila lebo to aj tak nechodili ked prisli peniaze na účet

martmar
Odpoveď bola odstránená
simonamikloskova
11. dec 2018

@lenka0033 mne smsky nechodia takže si kontrolujem ib..nuž uvidíme ešte po jedenástej vždy ich mám tak najeskôr 11:15

lenka0033
11. dec 2018

@martmar nie je to az take trápne, potrebuju nákupit na sviatky, zaplatit nájom, ucty , poplatky skole/ škôlke. Niektore mozno este nenakupili darčeky

martmar
11. dec 2018

A stále tie termíny také stee jak autistky furt sa opakujete mám ich doma takže viem mesiac čo mesiac tu stále sa hádate a pritom viete že tie peniaze dostanete a zbytočne tu robíte nervy druhým

simonamikloskova
11. dec 2018

@martmar na to tu je tá skupinka..

lenka0033
11. dec 2018

@simonamikloskova uvidíme, banky mozu az do večera pripisovať

beky1813
11. dec 2018

Je december, vzdy sa vyplaca skor. Ci dojde dnes, zajtra, to uz je jedno.

elsaanna1
11. dec 2018

NR. Oto. Banka už piplo

elsaanna1
11. dec 2018

Otp

martmar
Odpoveď bola odstránená
cica369
11. dec 2018

Topoľčany tatra banka na účte

martmar
11. dec 2018

@simonamikloskova jasne je na oboznamovanie o tom že prišli peniažky.a nie plackat bo kedy to pride

mi.mimi
11. dec 2018

Dievčatá NR postova banka na účte 😉rodičovský

gabi1988
11. dec 2018

Tatra Banka ma niekto Ba

mimiq
11. dec 2018

@martmar ty akože co sa tu do koho navazas? Sa nevieš chovať alebo co? Niektoré sú bohužiaľ odkázané len na tie almuzny!!! A toto tvoje chovanie dokazuje len tvoju inteligenciu.

simonamikloskova
11. dec 2018

@martmar a ja mám nadovšetko rada takéto premúdrelé zákeráčky..každá tu budete vypisovať aké sme trápne,že máme makať a venovať sa deťom a nevyplakávať tu a pritom vy robíte presne to isté sledujete to tu a už len čakáte do koho si rypnúť takže žeby platilo podľa seba súdim teba?

lenka0033
11. dec 2018

@martmar no dovol. Ja mam vazne postihnutého syna, je ZTP , vyzaduje si 24 hodín denne starostlivosť, teraz je este v skole (prípravy ročník), teraz idem po neho. Keby mozem ist robit tak idem . Prosím nehac vsetky matky do jedného vreca. Sú tu aj také, ktoré nemôže ísť pracovať kvoli dieťaťu. Ja sa starám o syna napríklad sama s nevyplakavam tu, sem tam odpíšem niekomu

niky21
11. dec 2018

@martmar tvoj pravopis je trápny 😉 vráť sa prosím do školy, je to hrozné čítať ☹ 😀

1cita
11. dec 2018

Ke mal niekto???Dakujem

niky21
11. dec 2018

@lenka0033 nevšímaj si ju prosím, ona sa len nudí a zrejme má nejaké osobné starosti... Želám ti a celej rodine krásne sviatky, dnes najneskôr zajtra peniažky prídu 🙂

misinka0611
11. dec 2018

@martmar Nehnevaj sa, ale toto mi nedá. Si zákerná. Nepoznáš tu situáciu žien. Tento systém je blbo nastanený a velmi sa mýliš ak si myslíš ze každá môže ist len tak makať.

merrykovacova
11. dec 2018

@lenka0033 rodicovsky

micayla997
11. dec 2018

Ba materská tatrabanka niekto ?

beky1813
11. dec 2018

@1cita vszne sa pytas na Kosice? Teve nestacilo vcera vysvetlovat, ze su az posledne?

mija777
11. dec 2018

@martmar aby si raz ty nebola odkázaná iba na tú almužnu, lebo nebudeš mať možnosť zariadiť sa inak...
Ak ti vadia tieto príspevky, neviem čo tu vlastne hľadáš. Trošku je to od veci. A tvoje osobné názory tu asi nikoho nezaujímajú, táto téma slúži na niečo iné.
Ja tu tiež nesliedim, iba raz som potrebovala nejakú info odtiaľto a zapla som si upozornenia, ale nikdy by som si nedovolila zhadzovať tu ľudí, čo sa hoc aj každý mesiac informujú, kedy komu už nabehli na účet peniaze. Každého vec.

Kde sa vytratila slušnosť a úcta k ostatným... 😔

gabi1988
11. dec 2018

@micayla997 este nic aj ja cakam

mimiqa
11. dec 2018

@martmar pokoj v dusi ✌..nebud taka...😀