Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Lucenec nabehol rodicovsky aj podpora v nezamestnanosti
@misinka0611 mne totiž na úrade práce povedali, že to nabieha automaticky po materskej...preto som to viac neriešila...keby to viem, tak to určite riešim skôr...ale pani na úrade práce ma ubezpečovala, že je to v poriadku a na rodičák prejdem automaticky.
Každopádne vám ďakujem za odpovede.
@hanusagreganova To dost pochybujem, ze by bola az tak blba
@zvolsiinylogin Banská Štiavnica sslp
@hanusagreganova skor si ju nepochopila, na rodicak prejdes, ale rodicovsky príspevok autimaticky nedostanes
@mircalla no bohužial asi bola...
@hanusagreganova no tomu neverim. Kezde rosicovsky a matersku vyplacaju dve rozne institucie.
@kattika1985 keď v piatok poslali dnes by mali byť nie
@miselka2015 podľa mna áno,volala si tam.
@hanusagreganova Pani ma úrade asi slušne napíšem padla z hrušky .. aby si dostala rodicak musíš ist onho požiadať. Takze zajtra chod na socialku, vypytaj si potvrdenie o ukonceni poberania materskej. Prichystaj si dnes a výplň papiere žiadosť o rodičovský prispevok stiahneš na internete prichystaj si rodný list dietata, svoj OP samozrejme a chod s tym všetkým na úrad prace a požiadaj on.
@hanusagreganova ak som nieco zabudla alebo zle napísala nech ma opravia, je tomu uz nejaky cas co som on žiadala ja.
@misinka0611 ďakujem veľmi pekne! Na*rala som sa riadne...takže tam pôjdem niečo pekné povedať dnes.
@hanusagreganova Dúfam ze ti tie peniažky nebudú chýbať.
@kattika1985 áno včera
TT,HC rodicak?Ma uz niekto?
ba tatra banka nikto nic??
@misinka0611 ja to teraz pozerám na upsvar stranke, že si to idem vypísať....to tlačivo som jej dávala hneď po porode vypísané aj a rodným listom...davala mi ho ešte pred pôrodom...a po pôrode mi ho kázala doniesť aj s rodným listom malinkej...a spomínam si aj na to, že zo sociálky som jej tiež doniesla potvrdenie o poberaní materskej...takže nechápem....či som ja taká debilná, alebo niekto v tých úradníckych kruhoch.
@miselka2015 podľa správnosti keď boli posielané v piatok,dnes by sme ich mali dostat.Ale ja už zvyknem okolo pól 12 mat a teraz nič.
ZM slsp prave nabehol ☺
PE OTP rodicak,už nabehol
Pridavky okres za,nikto nic?
@hanusagreganova To by si sa musela pytat nejakej tety na vratnici. Neverim, ze ti to povedala pracovnicka, co s tym robi
@hanusagreganova ale na socialke ti papier o poberani materskej nedaju skôr, ako ti skonci materska. Nemiesas nahodou jablka s hruskami?
@hanusagreganova Neviem ja sa v tom trosku strácam. Každopádne tlačivo o skonceni poberania materskej ti dajú najskôr den po tom ako ju skončíš poberať. Ja si pamatam mne skoncila materská 18.3 a najskôr mi mohli dat 19.3. .. nevadi proste chod tam s týmto co som ti napísala a povedz ze si si prišla vybaviť rodicak.. pride ti potom jeden spätne 🙂
@zvolsiinylogin asi nic, lebo ani mne este nedošli a ani PNka. 😞
Senec mal niekto
@miselka2015 nie Senec dnes nebude.
Pd nabehla slsp 🙂

@hanusagreganova tak to si si mala o rodicak poziadat tak ako si bola vybavovat pridavky. Upsvar nevie sam od seba ze ti skončila materska