Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Volali sme s pani a že dneska dostaneme a nič.... -,+ Ach
@pepe12333 mozem vedet odkial ste???
@lienkalenmoja Osobne z Ba... ale matersku čakame od Bardejova... 🙂 Vy ste odkial?... Ak sa smiem spýtať?.
Čakáme aj prispevok pri narodení dieťata a zatial nič... Pani sme včerali volali a že dnes bude aj prispevok a zatial ani jedno ani druhe... dosť sme sklamaný...
Šala este nemam a mam učet tatra banka
@pepe12333 cas maju do konca mesiaca
Chúďatká tetky na úradoch. Je 14.2 a uz vyzvanaju telefóny ze kde je rodicak, materská :D
@beky1813 Predbehla si ma.. :D
@veronikastrickova No pani hovorila , že posiela v ten deň ... (utorok) .. Včera sme s nou riešili niečo a vravela tiež že zajtra to bude na učte (dnes) ... dneska už je pomali 12 h a nič.... Oni to ešte nejak zadavaju do systemu , alebo rovno odosielaju?...
@misinka0611 Dneska nie je stránkovy deň.. 😉
@pepe12333 Tak 13.2 .. este lepšie.. pointa bola inde 🙂
@misinka0611 Až na to že sme s pracovničkou riešili potvrdenie toho rodičovskeho preto sme sa jej pýtali?... xD
Ps : v práci som 😉 ..
Nooo je 14 rodičák nikde, to tu bude ošial :D :D :D treba vydržať, peniaze prídu skôr či neskôr maju na to čas do konca mesiaca 🙂
@klarissa25 No preto som sa spýtal že kedy asik 🙂 ... hneď tu slečny /pani začali na mňa utočiť :D :D ... Profil som vytvoril na rýchlo xd tak asik nick Pepe12333 nebude ženská .... :D
@klarissa25 Btw ďakujem za odpoveď 🙂 ...
@pepe12333 To, ked napíšem ze ženy na socialke a upsvar su chúďatka je podľa teba útok? Nebud tak úzkoprsých a citlivý.

Zdravím . Nabehol vám niektorej z vás materska ?. Bardejov region . Tatra banka.