Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@beky1813 fiha, ty vieš kedy budú v máji? 😂😂😂 A nevieš v akej sme várke? Či 15 alebo 16 😂😂😂😂
Aj keby vám osobitne úrad poslal tabuľku s termínmi že RP príde v tento deň, aj tak tu budete špekulovať, hádať a vymýšľať že čo ak a prečo a načo a za čo, keď minule to bo lo inak. Hospodárte s rozvahou a nemusíte sa už týždeň pred rodičakom triasť kedy dostanete príspevok. Alebo ste sa mali lepšie vydať.
@dopolbokaodrata tipujem podla datumu v kalendari a 2 sviatkov 😃😃😃😃
Žienky neviete kedy chodieva PN zo sociálnej? Manžel je prvý raz PN a vôbec sme netušili že treba nejakú prechodku posielať zamestnávateľovi, až keď volali z roboty tak som ju 5.4 poslala, ci to nebolo neskoro, hádam nebude z toho nejaký problém, a keď bude ležať v nemocnici, kto mi ma vypísať ďalšiu prechodku,? Poprosím poradiť v takýchto organizačných veciach.
@dopolbokaodrata haha aký odfajč, presne tak :D
Nechapem tu niektore zeny co sa navazaju do inych co sa opytaju ci nabehol rodicak.....vsak na to je tato diskusia .....ked ich to nezaujima a peniaze nepotrebuju naco citaju prispevky v tejto skupine?
@charlottevalca rozdiel je pytat sa a rozdiel necitat a pytat sa uz dibre ze nie 5 v mesiaci, alebo vypytovat sa mesiac co mesiac to iste a tie iste
@fantinka ešte som chcela dodať že môžu ísť aj do práce ale to by ma tu už lynčovali ✌️
@beky1813 tak asi potrebuju peniazky ....ja som napriklad stred a kedze budu pustat az v pondelok stred bude mat 16 alebo dokonca 17teho raz sa mi stalo ze som mala aj 18teho mozno preto sa pytaju .....ale v podstate je to jedno pretoze my to nijak neposurime ci uzzacnu nabehovat zajtra alebo az v pondelok
@charlottevalca ved sa pripisuju v podstate v rovnaky cas na to, kolko tu sonduju, by ti uz mali vediet
@charlottevalca jasne tym, ze sa budu 1 v mesiaci pytat ten prichod rodicaku urychlia. A presne toto by mali pochopit, ze to neurychlia
@charlottevalca Ono keď nabehne tak strašne veľa žien tu píše že nabehlo, čo zatiaľ podľa všetkého nenabehlo. A vždy to chodi rovnako +- 3 dni. Človek ani veštec nemusí byt.
@charlottevalca Peniaze potrebujem aj ja, ale nebudem sa ako trafena pytat 10. v mesiaci ci si niekto mysli, ze moze byt 12. rodicak
Materská TN tatra banka dnes bola (info od segranky)
.
chcela som si napisat bodku mohla som?
Mi mal niekto?
@vierkadominik1 este ani prva varka nebola a navyse je este len 9 hodin
@vierkadominik1 Nie 😂
Materská TN kraj na účte 😉
Sabinov slsp teraz prišla
@noivka911 materska ci rodicak?
Žilina materská niekomu už nabehla
@charlottevalca RP a opatrovanie

U nas na poste vyplácajú od 16 🙂 tak boh vie zajtra alebo pondelok príde určite na Vianoce sme dostali už 10. to bolo dosť skoro na to že sviatky sú len od 24.