Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@blackcat8885 buď rada že máš.nenarocne deti a vieš.pri nich niečo zarobiť a radšej tu nevykrykuj kým ťa niekto nenahlásil na úrady ak neplatis dane...
Ahoj chcela by som sa len opýtať. Nabiehaju vám len do obeda alebo aj po tak okolo tej 15
@jenny257 aj ja mám 2 náročné deti jedno dokonca s postihnutím a pracujem.z domu ale aby to bolo na úkor.toho že sa s nimi nehram ale zapnem im telku alebo ponocujem tak to nie ...tiež.sa variť nedá keď dcérka stále chce."pomáhať" takže to riešim.cez.jej obedny spánok ..pracujem.vecer keď zaspia a je to cca 2 hodiny ..a teda musela by som.mat teda sakra hodinovú maržu aby sa o tom.dalo.povedat ako privyrobenie :D nieje to o vyhovorkach ....ale.o.moznostiach a prioritách
Gratulujem Vám ste super ale toto fórum o tomto fakt nie je a každá si vieme zvazit či chceme alebo nechceme pracovať či môžeme alebo nemôžeme alebo či nám treba alebo nám netreba.
@martuna2605 RP, MD, podpora,PN, OCR sa vyplaca mesiac spätne. Cize nic sa netvári mesiac pozadu.
@11mirka22 Tak bohuzial a je to smutne. Zakladna finančna gramotnosť je na SVK bohužiaľ biedna. Cest výnimkám.....A odkedy som na MK tak len "ziram" kolko je tých ludi a este ak to spomenies si za rypacku, pizdu a podobne lebo len rypes a nemas co riešiť lebo ony su tie co nemusia vediet ani zakladne veci a ty si ta co len zbytocne riesis.😁😉😎
@evittam je to smutné, ale tak predstaviteľom tohto štátu to vyhovuje, robia z nás závislé ovce, ktoré natŕčaju dlane... Nás staršie ročníky ešte trochu viedli ku gramotnosti v tejto oblasti aspoň rodičia. Čo tieto matky, ktoré hľadajú odpoveď na každú sprostost na modrom koniku naučia svoje deti? naši rodičia internet nepoznali, hľadali pracne odpovede na svoje otázky u rodiny, známych, v knižniciach. Dnešný mladý ľudia majú internet, čiže neobmedzený prístup k informáciám a sú schopní maximálne klásť primitívne otázky dookola nonstop do rôznych fór a diskusií, ani len hľadať odpovede a filtrovať nie sú schopní... Sú z nich len bábky, ľahko dostupné a ovládateľné.... Toť môj vylev, snáď to nevadí keďže "rodicak už nabehol", nebudem nikoho dráždiť...
Baby tak aby sa to vratilo spet k teme.dnes ma prekvapila sms posledny rp mam na ucte.
ženy je apríl vo februári som požiadala o RP, prídavky mi chodia každý mesiac, rodičovský príspevok mi stále neprišiel február, marec 😲
Dobrý večer.
Prosím Vás v marci som posielala papiere na príspevok pri narodení dieťaťa.V piatok mi prišiel rodičovský príspevok, ale príspevok pri narodení dieťaťa nie.Neviete ako je to možné?
Vopred ďakujem za každú odpoveď

@martuna2605 ani jedno. Aprilovy dojde v maji