Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Upsvar Topoľčany mi práve nabehol. Slsp
Ahojte Galanta kedy dostane rodicak dakujem
@sabinnka nemyslím si že tu má niekto veštecku guľu, do konca týždna treba počkať...
PB na účte 🙂
Žilina asi nikto, čo???
Okr.Sc nikto?
@kattika1985 Ja som SC a dnes nebude 🙂
Prosím niekto okres Krupina už máte prídavky?ja zatiAl nič
Ani zilina nic ..
Šala mal niekto?
@sonickadavid tatra
Písali mi dve kamošky co majú Prima banku že im nič nepiplo a keď kukli na účet peniaze mali tak tie ktoré nemáte s tejto banky kuknite si to možno budete mat... Možno nejaký výpadok netuším..
Mi materská na úcte
SLSP prave prisiel, konecnee
Žilina nic
@kuliskovalucia mne tiež nič som Zilina
TB a UPSVaR Prešov - dnes nič
@laurika26, no je to divne 🙊 ja mam tiež TB a po iné mesiace už aj 13/14.den v mesiaci nabehne.
Ja som volala na upsvar v Bratislave potrebovala som niečo ohľadom príspevku pri narodení a bolo mi povedané že budú posielať príspevky zajtra 🙂
Nitra VÚB prišla materská
Mne neprišla materská dnes... BA a primabanka. :( začínam mať trochu stres či mi to nezastavili kvôli tomu ze nemajú rodné listy deti... Aj keď mne tvrdili že nemusím ich nosiť, že si ich stiahnu z matriky
Žilina nič.
@elena_c ani ja nemám materskú skôr si myslím že neni problém v rodných listoch ale preto že ju budú posielať zajtra 🙂
@laluska123 si ale pisala, ze si volala na upsvar a ten posiela az zajtra. Matersku vyplaca socialna poistovna.
ženy...písala som...štátne dávky zajtra a aby som Vám ušetrila otázočky na budúci mesiac budú na účtoch 14-teho ;)
@renie77 Ahoj,prosim vztahuje sa to aj na prispevok v hmotnej nudzi?