Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anna0410 toto viete odkiaľ?
Piestany rodičovský neprišiel no čo už, asi chodila len materska, bývali časy keď chodieval aj 11-12teho, škoda mohli potešiť pred víkendom 😭
@ewka0012 Dnes asi nik nemal rodicak na ucte ☹
@ewka0012 áno chodieva aj skôr. Ale to je veľmi zriedka, zväčša pred sviatkami.... Snáď ste nerátali s tým ze príde dnes...
@ewka0012 mne ani materská neprišla
@ewka0012 Aspoň to neoplieskas cez víkend a budeš mat veselsi pondelok 😂
Neprišlo nič ani materská ani prídavky (BB)
@nikiki29 niektoré tu písali že im materská nabehla
@marketa1111 iné kraje možno 🤷🏻♀️ v BB dnes neprišlo...aspoň teda o nikom neviem
@nikiki29 v TN pisali že nabehla a ja som tiež z TN kraja a nič. Asi je to po okresoch
@marketa1111 je to možné... a niekto dokonca písal že aj podľa abecedy. No ja som na začiatku a nič 😁 už len počkať do pondelku...
@nikiki29 po abecede je to blbosť, Žilina má skôr ako Čadca a Košice
@veronikastrickova myslene to je priezviskom nie mestom
@veronikastrickova presne ako píše @parvinka0001 ... podľa priezviska
@nikiki29 no to pochybujem, nakoľko minulý mesiac kamaratka na Z mala skôr ako ja na Š.
A aj tu sa to nedávno riešilo že baby priklad na P mali a tie na M nie
Dobre ránko dievčatá. Nie že má tu teraz ukamenujete ale ja poberám rodicak s malou prestávkou už 4 rok a nikdy sa mi nestalo že by prišiel v pondelok. Vždy prvá várka začína utorok a druhá v stredu. Aj ja potrebujem peniaze len akurát čítam vaše príspevky a ako rátam a pozerám dozadu výpisy z banky skoro rok aj pol tak vždy som dostala rodicak utorok streda štvrtok alebo piatok nikdy som ho ešte nedostala v pondelok
@kikad27 Ja som už dostala pondelok.
@kikad27 ale ved včera bolo 12teho, si čakala ze už bude chodiť od 9teho? Áno chodí pred víkendom keď vychádza 16 na nedeľu, ani to nie je pravidlo....
@kikad27 Naposledy a nebolo to tak dávno 15.4 🙂
@klarissa25 nerátala 😆ale potešilo by
Legenda vraví, ze kto nedostal rodičak v piatok už nedostane vôbec 🤣 bože však raz príde predsa si ho tam niekto nenechá 🤦♀️🤣
Ja neviem načo sa to dookola každý mesiac pýtate, keď viete, že príde na účet do 17-ho, priezvisko nie je pravidlo nakoľko ja som na Ada.....a som až v tej poslednej várke....zbytočne sa tu potom dohadujete a urážate ako tetky na trhu.
@vierockamatkova Však to. Ak nepríde v pondelok, príde v utorok. Ja som vždy počítala 15 -17. Ak došiel skôr, skôr výnimka. Dátumy su vopred určené pre každý okres inak s minimálnymi odchýlkami
Bude dnrs rodiciiak na vychode na vubb bance .. dakujem????
@sonickadavid a to ma kto ako vedieť? Bude dnes alebo zajtra....
Dievčatá kľud pohoda ešte materské neboli nie rodicaky 😂..ako čakám 12 rodicak je super ale reálne malo 😂..v decembri jediné a ten je ďaleko ...ako verím že peniaze treba každej ale ...
@klarissa25 nejaka drza ne?

Materská ke na ucte