Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Presov slsp rodicak na ucte
Zapad, poštova banka, mali ste niekto?
@beuss tiez cakam postova banka ale stred a nic
@veronikasulekova dakujem za odpoved 😊 vidim to na zajtra snat🙄 ale raz sa mi stalo, ze prisiel 19:30 😲
@beuss akurat mi nabehol
@veronikasulekova aj mne, tak super😁
Materska ba ? Vub? Dakujem
Ahojte,vcera som si davala ziadost o RP,nakolko manzelovi skoncila materska.Myslite,ze by mi mohol prist uz tento mesiac?
Ahojte. Od 6.6.som na MD, rozhodnutie o materskej mi zo sociálnej zatiaľ stále neprišlo, ale peniaze za jún mi už prišli 26.7. Chcem sa ale spýtať, či máte niektorá skúsenosť s tým... Keďže mi prišli v treťom vyplatnom termíne, každý mesiac budú chodiť takto ku koncu mesiaca? Alebo je reálne, že mi budu chodiť okolo 15-teho ako pri predchádzajúcich MD? Ďakujem 😀
Tatra banka pipla MD tt
@pepe12333 materska kludne
@pepe12333 Nič zvláštne mne tiež keď som poberala MD prisla aj 12.
@misinka0611 Aha :O ty kks som prekvapeny zene vetsinou nabehne tak 14 -15 🙂 .. A to má Matersku . Samozrejme raz sa stalo ze to prislo skor ale to bolo pred vikendom 🙂 . Ďakujem za info ženy 🙂
Mám ešte otázku . Možno mimo temy , ale nechcem otvoriť ďalšiu sekciu . Moja otazka znie : Žene mojej skončila materska a nastupuje rodičak . Pri vybavovani Materskej davala žena aj papiere na Urad pre rodičovsky . Je tam potreba ešte niečo doložiť (Myslím nejake papiere) alebo si to zoberu tie papiere čo dávala keď vybavovala md. Nabehne jej to automaticky ?. Ďakujem za odpoveď. Nechcem im tam vyvolavať , viete ako to je maju toho dosť 🙂
@pepe12333 davala na urad prace žiadosť o rodičovsky príspevok?
@klarissa25 Áno dostala papiere aj na Matersku aj na rodicovsky aj na Prispevok na dieta (800€ tusim to bolo) ... Priznali jej matersku ale davala papiere aj na rodicak . Nasledne jej z uradu volali ze ona nemoze dostavat aj Matersku aj rodicovsky takze jej bude chodit materska . Ze jej z uradu priznali len tych 800€ co sa posiela jednorazovo . Mám v tom guláš :D

@miskak33 ale rodiciak nie materska