Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@micayla997 mne ešte neprišli ani rodičovský, ani pridavky
Uz som tam volala,a oni ze zabudli sme pripisat platbu na icet..
VÚB ba 2 došli
@micayla997 čože???? A ktorá banka???? Kde ste volali ???
@ivussa24 slsp
@micayla997 ja mám vub
banka zabudla pripisat peniaze na ucet?? To je riadna blbost....
Tak oprava, postova banka teraz nabehol 😀 kazdym mesiacom neskor a neskor.
VÚB už mám
@klarissa25 tak blbost,neblbost,volala som tam a toto mi povedali!
@micayla997 A to len preto lebo ti to nejaka referentka povedala do telofonu tak uz to nemoze byt blbosť?😀😀😀 Mne už toho "mudre" tetusky chceli nakecat...
@evittam len pre info AK TI TO UŠLO nachádzaš sa vo fóre či už prišiel na ÚČET rodičovský a predpokladám, že každý z nás je tu natoľko zdatny, že aspoň tento základ , čiže prečítať o čo tu ide vie 🤦😤. Ja si tu nepotrebujem písať s tebou, ale ostatných som sa normálne a slušne pytala, či im už prišiel.Takze svoje osobné invektivy, buď taká "zlatá" a nechaj si láskavo pre seba. Vopred vďaka za pochopenie
Baby, v septembri pridu v piatok 13.ho ze? Rodicak myslim
@alchemilkazltozelena môže a nemusí . Mne chodí 16 teho takze mi príde v pondelok .
Ja rátam skôr s pondelokom
@marian86 toto ale neplatí pre celé Slovensko...
@alchemilkazltozelena Ja som v druhej várke a myslim si, že 16 v pondelok 🙂
@stankakovac86 to maš pravdu je to uplne mimo temy....ved to daj na plochu....či to ideš davať do kazdej diskusie?
Neviete niekto, či pri zlepšení zdravotného stavu sa úplne pozastavuje vyplácanie invalidného dôchodku, alebo sa zníži napríklad na polovicu?

@micayla997 Peniaze sa len tak nestratia. Možno fakt máš na Ib ale SMS nedošla. Ak ani tam niesu no nič iné neostáva ako ísť do banky a požiadať o preverenie.