Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Prešov upsvar,bola som niečo vybaviť a pani povedala, že zajtra púšťajú peniaze.
Ahojte prosim vas galanta budeme mat prídavky a rodicak do piatku? Ci asi az v pondelok? Ďakujem
@zuzana92521 si myslíš ze ti tu niekto s istotou odpovie na otázku? Určite nie. Prídavky ti prídu bud do piatku alebo na druhý týždeň...
@klarissa25 ja som si toh vedoma, ja len pre info sa pýtam. Tak dufajme ze do piatku dôjdu
Podla mna zajtra prva várka a v pondelok druha . Zajtra by som tipoval Materske a V Pondelok rodičák . No uvidíme nechajme sa prekvapiť 🙂
Baby ahojte chcela by som sa prosím spýtať mala som dnes poslednú materskú ktorú som poberala do 24.8. no a pôjdem si vybaviť tento mesiac rodičovský. Dostanem od 24.8 do 31.8 alikvotnú časť rodičovského v októbrovom rodičovskom za september alebo to príde zvlášť. Ďakujem pekne
@laluska123 rodicak dostaneš za celý august. Rodicak sa nerozpocitava na dni ako materská.
@sandrasofia to naozaj? To až takto štedrý sú? Ja som bola na rodičáku naposledy pred 8 rokmi a to si už nepamätám. Ďakujem pekne za info