Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
diagnoza rakovina pluc
Prešov upsvar,bola som niečo vybaviť a pani povedala, že zajtra púšťajú peniaze.
Ahojte prosim vas galanta budeme mat prídavky a rodicak do piatku? Ci asi az v pondelok? Ďakujem
@zuzana92521 si myslíš ze ti tu niekto s istotou odpovie na otázku? Určite nie. Prídavky ti prídu bud do piatku alebo na druhý týždeň...
@klarissa25 ja som si toh vedoma, ja len pre info sa pýtam. Tak dufajme ze do piatku dôjdu
@zuzana92521 pondelok ak nie az utorok
@zuzana92521 Tipujem pondelok.
Podla mna zajtra prva várka a v pondelok druha . Zajtra by som tipoval Materske a V Pondelok rodičák . No uvidíme nechajme sa prekvapiť 🙂
Zilina neviete kedy?
Rodičák, prídavky BA nabehlo 👏
@micayla997 dufam ze dnes 🙂
@petus998 nebolo by odveci 😂😂😂
@micayla997 to veru nie 🙂
Žilina až pondelok?
ČSOB Partizánske rodicak a rodinné má ucte
Prima banka rodicak rodinne Nitra
Nitra Prima banka rodičak tiez
Materska kosice niekto?
To akosika to nejde
Baby ahojte chcela by som sa prosím spýtať mala som dnes poslednú materskú ktorú som poberala do 24.8. no a pôjdem si vybaviť tento mesiac rodičovský. Dostanem od 24.8 do 31.8 alikvotnú časť rodičovského v októbrovom rodičovskom za september alebo to príde zvlášť. Ďakujem pekne
@laluska123 rodicak dostaneš za celý august. Rodicak sa nerozpocitava na dni ako materská.
@sandrasofia to naozaj? To až takto štedrý sú? Ja som bola na rodičáku naposledy pred 8 rokmi a to si už nepamätám. Ďakujem pekne za info
NMnV rodicak nabehol
Rodičák Rožňava, prima banka mám