Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@markomonika tuto sa oháňate rypanim a tiež do nej rypete , nie ste o nič lepšie 😘
@jenny257 ja nerypem..len konstatujem.ta pani komentuje stale a vsetko a vzdy odveci..pekny den
@evittam ale chápeš to človek sa opýta a nakoniec ja som ta co rype. Hlavne ze oni nerypu 🤣
@markomonika Nie nemam. K diskusii nic len rypanie do ludi nech cusia. Cus sama.
Uz som to tu pisala asi pred mesiacom ze ked nenajdu temu na ploche o rd tak sa niektore vyzivaju v tejto skupine. Netreba menovat vsetci vieme.a najviac ma bavi ked su to take ktorych sa rodicak uz ani netyka. Dnes by mali drvivej vacsine nabehnut.ked zacali uz vcera 🙂
Citite tie vibracie? To napatie, ci to dnes pipne? 😂 Odvcera, ako som si precitala, ze uz posielaju som ako na ihlach 😂
Ja by som sa chcela opytat,ked som sa zamestnala 3.12.,dostanem este hmotnu nudzu,resp.príspevok na bývanie tento mesiac? Je to vyplácané pozadu za minuly mesiac? Ci uz nebudem mat nárok? Ďakujem.
@vierkadominik1 Dneska - Zajtra budu chodiť Materske a RP . 🙂 Už včera mala BA ,Nitra 🙂
@vierkadominik1 Hm, ja som v druhej várke a keďže zacalo chodiť v stredu, očakávam € v piatok 🙂
@pepe12333 no ved ja sa nehadam,materske mozno prislo,ale rodicovsky prispevok tazko.Som v skupine aj na fcb,ale velakrat mam pocit,ze si niekto z nejakeho neznameho dovodu vymysla a napise,ze mali RP a vsetci ostatni nie.Tu na mk je to istejsie,aj ked niekedy o drzku jak sa tu vedia hadat,urazat,rypat...

@klarissa25 mylit sa mozes..ale radšej by si mala čušať.to by bolo lepšie