Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@markomonika tuto sa oháňate rypanim a tiež do nej rypete , nie ste o nič lepšie 😘
Ahojte, okres Nové Zámky budú zajtra, neviete? Ďakujem
@jenny257 ja nerypem..len konstatujem.ta pani komentuje stale a vsetko a vzdy odveci..pekny den
@kikad27 RD asi ťažko.😉
@klarissa25 Nie nemôžeš lebo hned rypes.😀😉
@evittam hmm tak diky. 😉😂🤣
@markomonika A ty co stále rypes?
@evittam ale chápeš to človek sa opýta a nakoniec ja som ta co rype. Hlavne ze oni nerypu 🤣
@klarissa25 Tu je to normálne. 😉
@evittam to máš trošku pomylene kto rype..ale neva..
@markomonika Nie nemam. K diskusii nic len rypanie do ludi nech cusia. Cus sama.
Uz som to tu pisala asi pred mesiacom ze ked nenajdu temu na ploche o rd tak sa niektore vyzivaju v tejto skupine. Netreba menovat vsetci vieme.a najviac ma bavi ked su to take ktorych sa rodicak uz ani netyka. Dnes by mali drvivej vacsine nabehnut.ked zacali uz vcera 🙂
Tu je veselooo 😂🤣🤪
@mimiqa asi to baby bavi sa tu kazdy mesiac hadat)
@kuliskovalucia 🤣😂😅čítam čítam 🙏🤪
Citite tie vibracie? To napatie, ci to dnes pipne? 😂 Odvcera, ako som si precitala, ze uz posielaju som ako na ihlach 😂
nepipne až v pondelok vám pipne
Ja by som sa chcela opytat,ked som sa zamestnala 3.12.,dostanem este hmotnu nudzu,resp.príspevok na bývanie tento mesiac? Je to vyplácané pozadu za minuly mesiac? Ci uz nebudem mat nárok? Ďakujem.
@srdiecko213 áno je to vyplácané mesačné po zadu tak dostanes
@vierkadominik1 Dneska - Zajtra budu chodiť Materske a RP . 🙂 Už včera mala BA ,Nitra 🙂
@vierkadominik1 Hm, ja som v druhej várke a keďže zacalo chodiť v stredu, očakávam € v piatok 🙂
@vierkadominik1 dakujem
Handlova a okolie nabehuje pisu na fb..
@pepe12333 no ved ja sa nehadam,materske mozno prislo,ale rodicovsky prispevok tazko.Som v skupine aj na fcb,ale velakrat mam pocit,ze si niekto z nejakeho neznameho dovodu vymysla a napise,ze mali RP a vsetci ostatni nie.Tu na mk je to istejsie,aj ked niekedy o drzku jak sa tu vedia hadat,urazat,rypat...

@klarissa25 mylit sa mozes..ale radšej by si mala čušať.to by bolo lepšie