Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@veronikastrickova z nitry
@klarissa25 ale ze? Véd konečne som aj ja prvá 😅😅😅
@slunce3 ved to... Ja som čakala dnes. A nič... No čo už posledná si dáva na čas 😂🤣
@izabela002 Priklad: Janka z Lučenca ktorá má banku TB zajtra dostane rodicak. Lívia z Bratislavy aj keď má tiež Tatru ho nedostane. Dôvod ? Lebo každej rodicak vyplaca iný okres/iný úrad prace a sociálnych veci. Takze mi netušíme aký si ty okres a kedy ho dostanes to musis vediet ty v alej várke si a kedy ti chodi. +- 1 deň. Ja viem že ja som BA a viem že mi chodi v poslednej várke takze myslim si, že mi príde pozajtra.
@misinka0611 zilina iw vzdy ako posledna ..
@kuliskovalucia ja som z PO a 16teho chodí... Niekedy keď je víkend aj neskor. Už ak 18teho prisli
Myslím že.dnes.nemal.nikto.A.začne.to.az.zajtra
@vanesia899 tak možno zajtra alebo štvrtok
Rodicak chodi v rovnaky den mesiaca. Vynimkou su sviatky, alebo ak to vychadza na vikend. Trebars ak mi 16. chodi a vychadza to na nedelu, pride v piatok 14. posledny den pred tym vikendom. Aspon teda mne to uz 6 rokov takto chodi narovnako 🙂 ten isty den a sviatky a vikendy tesne pred.
@2veronka7 nie nechodí v rovnaký deň v mesiaci... Ak tak tebe chodí nie je to pravidlo.. M
@klarissa25 v poriadku... moze byt, ani som netvrdila, ze pravidlo. iba vlastna skusenost. 🙂
Stale nikto nič ? 🙄🤔
@pepe12333 Veď ešte je malo hodin...
@misinka0611 Dosť že prvá várka včera nemala :O .Vetšinou mi chodi 14 🙂 .. Vidím to dneska prva várka a zajtra druhá ? 🙂
Slovenska na úcte - pd
@pepe12333 Tak si myslim
RS niekto?
Mal už niekto podporu ?
@peta339 už pred večerom písala jedna že jej prišla....
@peta339 mne ešte nie ale mne chodia peniaze tak pred jedenástou
Žilina rodičak mam na účte otp
@cikada rodicak?
Považská Bystrica, csob pripísané
Trnava, materská, socialka na účte, tatra banka, rodinné nie
Povazska uz mala RD
Nitra rodicak na ucte

@izabela002 nejde vôbec o banku ale o okres a kľude môže prísť ci dnes, zajtra alebo pozajtra...