Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Svidník... Materská na účte 😊
PN- TB- RP ☑️
Nmnv slsp nic ?
@fetykovci Svidník?
Podpora a prídavky na účte Zilina
@nikuska089 Netuším pod aký okres patrím🤔 ale všetko čo som riešila ohľadom materskej tak som volala do Svidníka keďže tam mali sídlo môj zamestnávateľ....
Nitra rodičovský Prima banka
NmnV rp na ucte
Bb nikto.Rp?
ZA materska na ucte ☺
@charlottevalca BB TB aj slps už o 11
Dobry den! Zvyseny rodicak bude az od februara? Ak ano, kde ste nasli tieto informacie?dakujem
@trudy123 a ty vieš ze rodičak sa vypláca spatne? Si teraz dostala rodičak za december alebo január? Nepotrebuješ hľadať informácie stačí porozmýšľať...
@trudy123 RP sa vyplaca spatne. Zvyseny je od januara, takze ti pride vo februari (za januar).
@trudy123 Nikde som nemusela hľadať veď viem že to čo mi príde bude za december a v decembri zvýšený nebol.
@983 ja.som.Slsp a nic ešte
@983 ja.som.Slsp a nic ešte
@charlottevalca Neni to podla Banky , ale podla Okresného Mesta . Dneska mala 1 várka , zajtra druhá.. 🙂 Banky rozhodujú len o čase , nie o dni.
@1234lubka áno len materskú mam zatiaľ, prídavky vraj až od Februára... A aj ten príspevok tiež až vo februári ... Nestihli nahodiť teraz v Januári do systému.... 🙈😫
@jenny257 podávala som si v Malackách ale oni mi všetko posielali do Svidníka keď som volala tam ohľadom materskej ihneď mi povedali ze oni mi nič nevedia povedať ze si musím volať do BA av BA mi zase povedali ze si musím volať do Svidníka, tam som konečne vybavila keď som volala, tak neviem ze kam patrím 🤔🤣 hlavne ze mi materská chodí 😊
Baby prosim vas o radu, doteraz som si to nejak nevsimala ani ale dnes som si to preratala,ze rodicovsky 220 podla stareho a mam 4 deti a na kazde okolo 23e takze to by malo byt 310 e a ja dostavam 290,preco je to tak? Nemate niekto podobne?
@pepe12333 viem.že.podľa mesta 983 písala že Bb a.ja.som.Bb
@charlottevalca Aha tak 🙂 ... Moja chyba 🙂 . Ospravedlnujem sa .
@adrika_77 treba si zavolať na úrad práce možno ti chyba niečo asi si nedala nejaký papier koľko majú deti rokov...
@fetykovci a ty nedostávas rodinné prídavky?