Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@charlottevalca Tak to je dosť zvlášne :O .
@pepe12333 ja som raz.volala.na.úrad.A.pán.mi.povedal že to.záleží.od.pani.na.úrade.ktorá ta.má.práve na.starosti.
@charlottevalca Je to možne . Nemate tam viacerie ? 🙂 .. Ja čo viem tak na urade keď som bol tak sme to mali rozdelovane ešte abecedne . Patril som pod Námestovo a pod Písmeno P.
@pepe12333 asi áno takže nemusí.mať.každá.narovnako.V ten.istý deň.aj.keď.je.Z.toho.istého.okresu aj.keď.má.tu.istú.banku asi.tak.je.to
@charlottevalca Tak , tak 🙂 Hold treba si počkať 🙂 Raz to prisť musí :-P ..
@pepe12333 raz určite 🙂
MY- VUB -rodičák
Žilina, rodicak na účte poštová
Nenabehol rodičák dnes. A to vždy do 15. v mesiaci prišlo. Kde to sakra viazne?
@macik166 kde to viazne? Nikde keby ti aj 29 prišiel nie je žiaden problém keďže majú cas do konca mesiaca...
Michalovce mal už niekto RP?
@klarissa25 presne tak neviazne to nikde kedy pride vtedy bude
Vub Ra,Ba pridavky su na ucte.
@charlottevalca stále nič?
@983 stále nic
@charlottevalca zvláštne, aj si kontrolovala inetnet banking či čakáš len na sms?
@klarissa25 no malinka sa narodila 6.12. vybaviť som bola 7.1. (keďže ten príspevok sa dá až po 28dni a nech nemusím chodiť 2x) a povedala mi pani na úrade že už to nestihnú dat do systému kým budú posielat peniaze... Takže dostanem príspevok a aj rodinné až vo Februári...
@klarissa25 už nabehli aj mne 🙂
@srdiecko213 ja som VUB BA a nemam nic
@fetykovci tak su asi lenive alebo oni maji casu tam u vas ja som bola 9 decembra a 15 decembra som uz mala na ucte. uzavierky maju do 10 v mesiaci a ked sa to dolozi do toho datumu tak by to malo prist uz vtedy ked je vsetko spravne
@macik166 😂 mne prišlo aj 17 teho tak čo sa rozculujes neboj nezabudli na teba.
@veronikasulekova No ved toto že uzávierku majú 10teho. Aj som si myslela ze keď to stihnem ešte do vtedy pobehať tak budem mat už teraz a nakoniec ma pani úradníčka odbila takto... Viem ze aj pri prvej som tak podala na začiatku mesiaca a mi to aj prišlo v ten mesiac... Dnes mi z upsvar nič neprišlo takže už viem ze nepríde určite 🤣 co už narobím, nič 😏😀 horšie by bolo keby som ostala úplne bez peňazí, no to našťastie nie 😊
@charlottevalca Uzávierku maju v danom okrese v rovnaký deň. Cize nezalezi od nejakej pani co sedi na zadku v kancli.
BA ČSOB nič
Je tu ešte niekto z BA, čo má Tatrabanku a neprišiel mu ešte ?
@betarka25 Bratislave ešte nechodilo.

@pepe12333 nič to.V pohode len.mi.to.príde zvláštne že ona.je.tiež.Bb a mala.už.O 11 a ja.nič