Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mne dnes doobeda rodicak nabehol, mam CSOB banku
pred chvilkou nabehol mám VUB 😉
jooj prsi a mne sa nechce ist kuknut..este niekomu nabehol kto ma VUB??
ahojte, mám slsp a mne nabehol v ešte v piatok 😉
ja mám VUB a nič 😝
Kedy chodia marodky neviete? septembry mi prisla na ucet 12 a teraz je u 15 a nic :D maju cas ale ked treba daco platit tak hned treba vsetko. Ach hnevam sa :(
uz rano bol na ucte OTP Banka 🙂
v bankách radi zadržiavajú peniaze .. napríklad, keď si posielam peniaze z debetnej na kreditnú (kde majú možnosť mi strhnúť úrok) trvá prevod niekedy aj deň!! raz sa mi stalo, že mi rýchlejšie peniaze previedlo z jednej banky do druhej ako na kreditku.. ☹ nenažranci ..
Bohuzial, tatrabanka a stale nic....este sa mi to nestalo 🙄
Ja mám tatrabanku a prišiel mi už v piatok.Vždy mi príde medzi 12-14 dňom v mesiaci.
ono ktovie aj podla coho to posielaju🙂je tu napr. mamicka co je ako ja z BA IV, ta ista banka a jej poslali mne nie...no asi ako si kto zasluzime🙂))
Jóóój dievčatá, tak verme že zajtra určite 😉
je tu niekto kto ma sporku a este nema rodicak? mne stale neprisiel :(
Tatra banka a stale nic 😠 😠 😠
ani mne nenabehol, pritom niekedy ho mám 14 ale raz som mala aj 13, neviem čo toto má znamenať... ☹ ☹
mne nabehla materská už včera 😀 😀 😀 😀 a už je aj po nej 😀 😀 😀 😀
to je kvoli tomu podla mna, ze 15teho je v pondelok, len nechapem ako to posielaju, som myslela, ze to ide ako hromadne platby ale asi nie ked kazdy to dostaane inokedy :(

😠 Ja tiež ešte nič. Môže ma poraziť. Človek čaká na almužnu a ešte nechodí! 😖