icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

nikolcenca01
8. apr 2020

Ahojte baby, chcem sa spýtať je pravda ze poskytujú momentálne všetkým ľuďom pôžičky? Co je na tom pravda? Ďakujem 🌹

klarissa25
8. apr 2020

@nikolcenca01 určite nie

timlubka
8. apr 2020

@klarissa25 vraj ešte viacej preverujú

klarissa25
8. apr 2020

@nikolcenca01 inak to je dosť nelogické že by teraz dávali všetkým pôžičky keďže ľudia nemajú roboty nebudú to ma ani ako splácať

poleva
8. apr 2020

@vittekovaveva majú na to zo zákona 60 dní, treba čakať, aj my čakáme za syna

vittekovaveva
8. apr 2020

@poleva dakujem nemala som este predtym
Ocr tak neviem ako to chodi... 🙂

majka2
Autor odpoveď zmazal
vierkadominik1
13. apr 2020

Mal niekto rd?

vierkadominik1
13. apr 2020

Rp

misinka0611
13. apr 2020

@vierkadominik1 Dnes je sviatok, takze určite nie.

klarissa25
13. apr 2020

@vierkadominik1 ved je sviatok 🤦‍♀️😉

monikatopolcany
13. apr 2020

Podľa mňa bude neskôr ako iné mesiace kvôli sviatkom..

sasanka605
13. apr 2020

Ved je len 13teho, do piatku asi dojde.

mimiqa
13. apr 2020

@nikolcenca01 ahoj pokial viem tak len firmám poskytnú pôžičky zatiaľ

evittam
13. apr 2020

@monikatopolcany Akoze neskôr? Dnes je len 13.cize maju casu do 30.

monikatopolcany
13. apr 2020

@evittam veď práve.. majú čas.. mne bežne chodí 14. ale zajtra podľa mňa nebude, boli sviatky..

radanna11
13. apr 2020

@evittam dobre vám robí napísať sem že do 30 majú čas, dobre viete že v živote nikdy nepríde neskôr ako 17.aj keď niekde zákonne je napísané že do 30. Ale moja mama bola 7 rokov na materskej retszovo s dvoma deťmi mne chodí RP už šiesty rok a nikdy nebol neskôr... Ale napíšete tu takú debilinu len aby ste znervoznila iné ženy predstavte si ze niektoré žijú len z toho alebo muž zarába na hypo a poplatky a z rodicaka žijú ale napíšete to sem zákerne naschvál aj keď viete že v živote nikdy by tak neprišiel... Píšete sprostosti

evittam
13. apr 2020

@radanna11 A tebe dobre robí sa bezdôvodne rozčuľovať? Ja som len napisala fakty. Nie je to žiadna debilina. Pekny vecer.

veronikastrickova
13. apr 2020

@radanna11 nie nepise sprostosti. A ešte teraz v tejto situacii, je naozaj mozne, ze tie peniaze zacnu chodit kludne aj neskor

kornelia1987
13. apr 2020

@radanna11 keď bol mm na materskej, z ničoho nič asi po 3 mesiacoch prišla až cca 25teho, len tak ho dali do druhého výplatného termínu. Ešte teraz je táto situácia, môže sa stať, že všetko príde neskôr.

vanesia899
13. apr 2020

@radanna11 Každý mesiac tu niekto provokuje s tým že je ešte čas a takéto stále dokola tie isté.

ysseba
13. apr 2020

@radanna11 No by si sa čudovala... Ja som bola na RD 5 rokov a jeden - síce jeden jediný krát, ale predsa 😀 sa stalo, že rodičák mi prišiel okolo 27ho. Nikdy sa mi to nestalo, nebolo to ani tak, že prvý mesiac čo som mala dostať rodičák. Som tam volala a že som zaradená do druhého výplatného termínu. No proste niekde nastala chybička v systéme asi alebo čo, ale nevadí.

ewka0012
14. apr 2020

Ja tiež nerozumiem načo tu niekto provokuje, všetci vieme že chodí cca 14-15, ja čakám že zajtra, ale ak príde dnes tak prijemne prekvapí , tie ženy ,čo tu zbytočne provokujú a urážajú ,by sa mali zo skupiny odhlásiť, ak máte peňazí dosť a je Vám jedno kedy dorazi dávka ,načo tu prispievate?vacsina matiek žije z mala, je bez príjmu len na dávke od štátu a žije od výplaty do výplaty bez rezervy a čaká len na ňu, ak to niekto nechápe , nemá tu čo robiť

sasanka605
14. apr 2020

Ved vas tu nikto neuraza akurat napisala ze existuje moznost ze nepride dnes, zajtra ani napozajtra. Niektore nahanate uz od 10 rodicaky a pritom tiez viete ze chodia 15-16. Na to aby prisli dnes tak by niekto musel byt v praci vcera alebo poslat este pred velkou nocou a to bolo 9teho. Ja celkom nezavidim na upsvare, to mzsi byt kopa papierov a len aby prisiel babam o den skor rodicak. Ako sa hovori cim neskor pride, tym dlhsie vydrzi 😊

nika1
14. apr 2020

Do piatku príde ženy a hotovo 🙂

jessica1122
14. apr 2020

Ahojte nenabehli vám peniažky ?

klarissa25
14. apr 2020

@jessica1122 ved je skoro.. Keby dnes nabehli znamenalo by to ze posielali vo štvrtok a to je nereálne

jessica1122
14. apr 2020

Dakujem 🙂

lulinka99
Autor odpoveď zmazal
klarissa25
14. apr 2020

@lulinka99 ale to neplatí pre celé Slovensko 😉