Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Trnava RD na účte..👍👍👍
Mal nekto vychod vub banka?
@sonickadavid áno som zo sabinova
@sonickadavid Východ je široky pojem 🙂 BJ mal 🙂 A nezaleži to na banke , ale na Okrese 🙂 ... TB - BJ mala ráno okolo 10 🙂 ..
Ahojte, z BA už niekomu nabehol RP? Mám VÚB a stále netrpezlivo čakám 🙂
je ešte niekto komu neprišla materská? Trnava, meno začína na Š
@malfea Ano, BA chodila stvrtok.
@martinatom1 ano mne este nenabehla, Pezinok
@zuzanadolyx nechapem preco este materska neprisla.Mne chodi z PK sice ale rodicak,ale prisiel uz vo stvrtok.
@majuska77 aj mne rodicak nabehol, od 19.3 mi ma chodit uz aj materska ale zatial nic.. viem ze maju cas do konca mesiaca, ale zajtra poobede ak nenabehne tak volam, ci je nejaky problem
@zuzanadolyx bud rodicak alebo materska, obe poberat nemozes
@veronikastrickova môže ak materskú nižšiu ako rd
@zazalienkas tak to sa troska opravit treba, to je dorovnanie do vysky RD, ale to nieje RD a materska.
@veronikastrickova mozes..ak z rodicovskej prechadzas na matersku s druhym dietatom. Jedna sa iba o 1 prechodny mesiac
@veronikastrickova ja som tak poberala a normalne rozhodnutie o poberani RD mi prišlo boli tak vypisene mesiace kedy a koľko bude doplatok a odkedy už len RD
@zuzanadolyx už prišlo? mne stále nič. A vlastne ja podľa zamestnávateľa spadám pod bratislavu. Pozerala som, že teraz v apríli majú výplatné termíny 15.4 a 27.4., tak asi sme v tej druhej časti keď majú toho teraz veľa? či už by bolo treba pátrať či je nejaký problém...?
@martinatom1 ahoj, ani mne zatial nič neprislo. Volala som do PK ale ti ma odporucili na BA, zial tam som sa nevedela cely den dovolat. Kde si sa dostala k info o terminoch vyplacania 15 a 27.4?
@martinatom1 dik 🙂 tak je ešte čas..
Ahojte, ziadala som o RP 29.3. a neprisiel mi. Myslite ze ho mozem cakat este v aprili, ci sa s nim mam rozlucit a pripravit sa az na maj? Vdaka ❤️
@miruskakos rp ma len jeden vyplatny termin..
@miruskakos čo som počula, ta taký uzávierkový termín je do 15. v mesiaci, podala si pred koncom mesiaca, čakaj až v máji
@ankaevka dakujem za info, lebo na strankach su velmi vagne informacie
@miruskakos ja som ziadala v auguste a prisiel v oktobri 🙈😁. Ale to asi kvoli prazdninam. Najskor Vam pride v maju si myslim
Mal už niekdo daňový bonus prosím vás?
dafila dakujem

SNV vub banka na ucte...